Voor de aftrap van het duel tussen SJZ en Voorschoten’97 (2-2) afgelopen zondag werd Stefan Sleijser, aanvoerder van SJZ, in het zonnetje gezet. Hij speelde zijn 250e competitiewedstrijd in de hoofdmacht van de groenwitten. Hij ontving uit handen van bestuurslid Monique Pieterse een oorkonde en bloemen. Sleijser gaf op 30 januari 2005 zijn debuut extra glans. SJZ won destijds niet alleen met 6-1 van Van Nispen, debutant Sleijser scoorde ook een doelpunt. Nu, na 250 duels, heeft hij 32 treffers achter zijn naam staan.

Mark Jan Vermeeren (links) scoorde op fraaie wijze de 2-0 tegen Voorschoten’97. Naast hem debutant Ricardo Rietkerken. Tweede van rechts Daan Hoogbruin die namens SJZ uit een schitterend genomen vrije trap de score had geopend. Rechts Stefan Sleijser die zijn 250e wedstrijd in het eerste elftal van SJZ speelde.

Van het aantal wedstrijden van Sleijser is Ricardo Rietkerken voorlopig nog niet toe. De 17 jarige speler maakte in de slotfase van het duel tegen Voorschoten’97 zijn officiële debuut in het eerste elftal. Hij verving uitgerekend de jubilaris. Rietkerken volgt daarmee het voorbeeld van vader Jan (122 duels in SJZ 1 en 40 doelpunten) en broer Danny die tot nu toe vijf wedstrijden achter zijn naam heeft staan.