zondag, april 28, 2024
HomeStatistiekenSpelersklassementAan het woord: de beste regionale spelers van de maand oktober

Aan het woord: de beste regionale spelers van de maand oktober

-

Equipo Voetbalreizen is dit seizoen de sponsor van onze spelersklassementen die tot stand komen door gegeven beoordelingen vanuit de clubs zelfs. Wekelijks geven trainer, leiders of andere deskundigen de punten (of niet wanneer er ondermaats werd gespeeld). De klassementen zijn wekelijks terug te vinden (onder tabje Statistieken) en even zo vaak wordt het Elftal van de Week gepubliceerd. Ook zal er een klassement worden opgemaakt per periode (dus drie over het gehele seizoen). Dit seizoen worden de hoofdklasse/eerste klasse samengevoegd. De tweede, derde en vierde klasse worden separaat beoordeeld. De hoofdsponsor schenkt aan de maandwinnaars een bon die kan bijdragen aan een bezoek van een wedstrijd in het buitenland. Hoe leuk is dat? De winnaars laat onze redactie even aan het woord zoals dat nu voor de eerste keer het geval is. De eindstand in de klassementen ziet er als volgt uit:

Hoofd/eerste klasse:

1 Ricardo de Vlugt (FC Rijnvogels)

2 Timo Ruigrok (SJC)

3 Dammes van der Poel (ROAC)

Tweede klasse

1 Glenn Lobbezoo (Kagia)

2 Thom Wijnalda (RCL)

3 Lars Verdel (RCL)

Derde klasse

1 Ferry van Leeuwen (AVV Alphen)

2 Soufiane Boukhidous (Lugdunum)

3 Lars van der Pijl (TAVV), Pascal Hellingerwerf (Alphia), Brian Bor (AVV Alphen)

Vierde klasse

1 Marc Griffioen (SJZ)

2 Bas van Heerdt (Koudekerk)

3 Kevin van Bentem (Warmunda), Guus de Goede (SJZ)

Nu ruim baan voor de winnaars!!

https://www.equipovoetbalreizen.nl/

Volg je onze spelersklassementen?

Glenn: ,,Sinds ik bij Kagia voetbal lees ik veel op jullie site. Verslagen van wedstrijden en ook zeker de spelers -en topscorersklassementen en uiteraard het team van de week!”

Ferry: ,,Ik was wel op de hoogte dat ik in ieder geval 2 keer het elftal van de week heb gehaald maar meer dan dit heb ik niet meegekregen over klassementen.”

Marc: ,,Op maandag lees ik altijd de verslagen van het afgelopen weekend. Met name natuurlijk de wedstrijden uit onze competitie en de teams waar mijn collega’s voor voetballen. Verder kijk ik altijd naar het team van de week en het spelersklassement.  In ons team zijn er altijd een paar spelers die dat bijhouden en dan grapjes maken erover.”

Ricardo: ,,Nu wel ja, heb er hiervoor eigenlijk niets over gehoord. Maar leuk dat dit klassement er is. Zal het nu zeker blijvend gaan volgen.”

 

Zo ja, had je er rekening mee gehouden?

Glenn (foto hieronder): ,,Ik wist dat ik bovenaan in het klassement sta en dat ik een paar keer in het team van de week heb gestaan. Wat ik niet wist is dat er ook een speler van de maand is. Ik vind het oprecht een eer.”

Ferry: ,,Aan de hand van mijn antwoord op de eerste vraag kan ik zeggen dat ik geen rekening heb gehouden met deze uitverkiezing als speler van de maand. Des te leuker vind ik dit.”

Marc: ,,Ik wist wel dat ik sinds vorige week gedeeld bovenaan stond, maar had het eigenlijk niet verwacht. Zeker niet na onze prestatie van afgelopen zaterdag.”

Ricardo: ,,Nee eigenlijk komt dit als een verrassing. Daarom wellicht extra leuk.”

Equipo

 

Ben je zelf tevreden over je geleverde prestaties tot nu toe?

Glenn: ,,Persoonlijk vind ik dat ik een sterk seizoen speel, zeker na m’n lange blessure vanwege mijn beenbreuk. Ik ben blij dat ik snel weer op een goed niveau speel. Helaas hebben we als team nog te weinig punten gepakt.”

Ferry: ,,Ik ben zeker tevreden. Het mag en kan zeker nog beter dus dat is mijn doel om de rest van het seizoen na te streven.”

Marc (foto hieronder): ,,Persoonlijk kan ik niet ontevreden terugkijken naar de eerste wedstrijden aangezien ik vorig seizoen de hele 2de seizoenshelft niet of amper heb kunnen spelen door een hamstringblessure en ik in de voorbereiding op het nieuwe seizoen weer geblesseerd raakte. Het belangrijkste voor mij is om nu zo lang mogelijk fit te blijven, zodat ik het team iedere zaterdag kan proberen te helpen aan drie punten. We hebben dit seizoen al veel onnodige punten verloren. Uit bij LSVV’70 hebben wij bijvoorbeeld een 1-4 voorsprong verspeeld en afgelopen zaterdag zijn we volledig door het ijs gezakt tegen FC Boshuizen. Het moet echt op vele plekken nog veel beter en daar werken we hard aan.”

Ricardo: ,,Over mijn eigen prestaties ben ik redelijk tevreden, maar het kan altijd beter.”

Ga je op om straks ook de beste van het seizoen te zijn?

Glenn: ,,Je verzamelt punten als je goede wedstrijden speelt. Aangezien ik zoveel mogelijk goede wedstrijden wil spelen hoop ik dus ook om het goed te blijven doen in het spelersklassement!”

Ferry (foto hieronder): ,,Dat zou natuurlijk heel gaaf zijn om daar voor in aanmerking te komen, dat zou aangeven dat ik een heel seizoen constant op een bepaald niveau heb gespeeld.”

Marc: ,,Individuele prijzen zijn altijd leuk en ik probeer iedere zaterdag het maximale eruit te halen, maar het belangrijkste is het team.  Zo hebben zowel de trainers als de spelers de ambitie om een periodetitel te halen dit seizoen.  Om dit te bereiken zullen we met zijn allen nog grote stappen moeten maken.”

Ricardo: ,,Als speler zijnde moet je altijd alles geven voor jezelf en het team en als je dan de beste speler van het seizoen wordt dat is dan mooi meegenomen. Waardering is altijd leuk.”

Welk land of club heeft jouw voorkeur voor een wedstrijd?

Glenn: ,,In de Nederlandse competitie ben ik voor Feyenoord, wat helaas een grote teleurstelling is tot nu toe in het seizoen. Uiteraard volg ik het Nederlands elftal ook en hoop ik dat we eindelijk weer een eindtoernooi gaan halen. De clubs die ik graag internationaal zou bezoeken zijn Liverpool of Bayern München.”

Ferry: ,,Ik zou het geweldig vinden om een wedstrijd van Liverpool op Anfield te bezoeken.”

Marc: ,,Niet zo lang geleden ben ik bij Barcelona tegen Villareal geweest en deze week ga ik naar Liverpool tegen Arsenal met 2 collega’s. Mijn voorkeur gaat denk ik uit naar een wedstrijd van Borussia Dortmund of een wedstrijd in Spanje.”

Ricardo (foto hieronder): ,,Als ik dan toch mag kiezen ga ik voor een wedstrijd in Spanje en dan toch wel voor Barcelona om van Frenkie en Messi te kunnen genieten.”

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read