donderdag, mei 9, 2024
HomeSponsoringSponsornieuwsBusinessclubnieuws van onze partners

Businessclubnieuws van onze partners

-

Op regelmatige basis plaatst onze redactie nieuws over onze businessclubpartners. Ook nu weer een greep uit het scla aan berichten van onze supporters. Binnenkort ook meer nieuws over blijvende, komende sponsoren en meer…!

Ook al wordt het qua weer een prachtige zomer, het wordt soms toch echt binnen zitten om een stortvloed van heerlijke sport over ons heen te laten komen. En tussendoor natuurlijk even het terras op. Dat kan bij het Stadsbrouwhuis: ,,Alle wedstrijden van EURO 2024 , de Tour de France en Olympische spelen zijn deze zomer live bij ons te volgen. Met meer dan 20+ schermen in diverse ruimtes zullen wij deze zomer groots uitpakken met de winst van Oranje in Duitsland, de groene trui in de Tour en een record aan medailles voor Team NL op de Olympische Spelen van Parijs! Hou onze socials in de gaten met alle updates over aankomende zomer. Zie ook: http://www.stadsbrouwhuis.nl

Deskundigen op het gebied van elektrotechniek die ook nog kwaliteit leveren tegen een betaalbare prijs zijn niet makkelijk te vinden. Wij weten wel een bedrijf: ,,Al meer dan 35 jaar zijn we uw specialist voor advies, ontwerp, installatie, inspectie en onderhoud. Op alle vlakken binnen de elektrotechniek. Met de juiste prijs/kwaliteit verhouding en een geweldige knowhow, flexibiliteit, doortastendheid en betrouwbaarheid. Bij Rijndorp Installaties is heel veel mogelijk. Wij helpen u graag verder.”

Zie ook: https://rijndorp.com

Uitstekend dineren, buiten of binnen, én een prima service? Dat kan bij Limes aan de Rijn: ,,Op 6 september 2019 startten Dennis de Prie en Daan Reijngoudt dit restaurant in Valkenburg (ZH) met een uniek open keuken concept. Door de centrale ligging hebben zij tientallen “Chef’s tables” gecreëerd, waardoor u letterlijk een kijkje in de keuken neemt. Het ruim opgezette restaurant met zijn hoge plafonds is modern en warm ingericht. U luncht of dineert in een ongedwongen sfeer met professioneel gastheerschap in een uitstekende akoestiek. Direct gelegen aan de N206 en op steenworp afstand van de A44. Er is altijd gratis parkeergelegenheid voor de deur. Er is een groot terras aanwezig grenzend aan de Oude Rijn, met voldoende ligplekken voor uw boot.”

Zie ook: https://limesaandenrijn.nl/

Vijftien rode, zes anders gekleurde en zes gaten: snooker. Dat kan elke dag in Leiden aan de Hogewoerd: ,,Snooker Centrum Hogewoerd is de oudste snooker gelegenheid van Leiden. Bijna 30 jaar wordt hier op hoog niveau snooker gespeeld. Tegenwoordig hebben we ook dartborden, waar meerdere teams competitie spelen. Naast het snooker en darten hebben we een gezellige bar voor degenen die met het adagium “winnen” niet de sport bedoelen. De ligging in het centrum van Leiden maakt het bij ons ideaal om een potje te snookeren of een biertje te drinken zonder dat u de echte Leidse sfeer uit het oog hoeft te verliezen. Bij de Snooker gaan wij uit van de spontaniteit van onze klanten; wij bieden de ideale locatie, u maakt het feestje. Gezelligheid staat bij ons voorop en daar is alle ruimte voor. Voor iedereen.” Zie ook: https://snookercentrumhogewoerd.nl/

Van der Pluijm administraties is een administratiekantoor in de regio Leiden. Met een kleinschalig kantoor en levert diensten op administratief gebied aan diverse klanten naar zijn of haar wensen. We laten Van der Pluijm aan het woord: ,,Met diverse klanten bedoelen we zowel kleine startende ondernemers als bestaande organisaties. Wij leveren werk op maat. Dat betekent dat iedere klant uniek is. Ben jij een startende ZZP’er en weet jij niet waar jij met jouw onderneming moet beginnen op het gebied van administratie? Dan nemen wij jou mee aan de hand. Ben je een bestaande organisatie en is jouw administratie een grote puinhoop? Geen paniek! Ook dat kunnen wij regelen voor jou. Hoe ga jij als ondernemer te werk? Ben jij iemand die graag zelf de touwtjes in handen heeft en ben jij alleen nieuwsgierig naar jouw jaarrekening en moet de inkomstenbelasting gedaan worden? Prima. Dat is een mogelijkheid. Maar ben jij naast jouw drukke bestaan als ondernemer liever van het leven aan het genieten en heb jij absoluut geen zin in de rompslomp van jouw administratie? Dan zorgen wij dat je op dat gebied volledig ontzorgt wordt. Kortom; wat past bij jou en waar kunnen wij jou bij helpen. Interesse? Kom gerust een kop koffie doen om de mogelijkheden te bespreken. Zie ook: https://www.vanderpluijmadministraties.nl/

Uniek overzicht van het Leidse leven in de jaren ’50 en ’60

Met de zomer in aantocht staan er nog twee voorstellingen in de agenda. Leuke tip: Verras je vader, moeder of andere liefhebber van onze mooie stad met een nostalgische zondagochtend in Trianon! We zien jullie graag op 26 mei of 23 juni!
Tickets kunnen gekocht worden via de kassa van Trianon, Breestraat of online.

https://bioscopenleiden.nl/films/nico/

Ruud Fraij
Ruud Fraij
Verslaggeving sinds 2012. Ex-docent. Humorist. Werkte ook voor ZZ Leiden, tegenwoordig breed inzetbaar, LAV is zijn passie geworden, ruud@leidenamateurvoetbal.nl. Af en toe een reisje, niets mis mee. Af en toe terrasje, ook prima!

Must Read