zaterdag, april 27, 2024
HomeStatistiekenUitslagen zaterdagUitslagenbord zaterdag 18 mei: extreem spannende ontknoping voor Voorschoten'97, Lugdunum pakt prijs

Uitslagenbord zaterdag 18 mei: extreem spannende ontknoping voor Voorschoten’97, Lugdunum pakt prijs

-

In de tweede klasse C zal volgende week pas bekend zijn wie er kampioen wordt. Die kans was al groot, maar na de uitslagen van vandaag staan Voorschoten’97 en DSO er hetzelfde voor. De ploeg van AndrĂ© Lourens won met maar liefst 0-8 van het gedegradeerde TAVV, terwijl DSO UVS met 0-5 terugwees. Beide ploegen staan nu precies gelijk in punten en doelsaldo. Volgende week de ontknoping. Uiteraard morgen de verslagen van deze duels en alle andere wedstrijden van deze en andere klassen. Zeker ook die uit 3A tussen Lugdunum en Zwammerdam (3-0). De kikkers verzekerden zich zo van nacompetitievoetbal om promotie. DoCoS is veroordeeld tot het toetje na het 1-1 gelijke spel tegen RCL (2C). Nu de doelpuntenmakers op een rijtje van de bij LAV aangesloten clubs.

Hoofdklasse A

FC Rijnvogels-Smitshoek 1-3 (Van der Stoep)

Tweede klasse C

TAVV-Voorschoten’97 0-8 (Baggerman 2, Van Paasen 2, Iliopoulos, Verplancke, Guijt, Matoug)

UVS-DSO 0-5

DoCoS-RCL 1-1 (Van Empel/ Kroneman)

VELO-Valken’68 1-1 (Hogewoning)

Derde klasse B (West I)

Kagia-SCW 3-1 (Sluijmer, Van der Voort, Kool)

Derde klasse B

Lugdunum-Zwammerdam 3-0 (C. Isitir, O. Isitir)

Sporting Leiden-VVSB 1-3 (Bakker)

Vierde klasse A

Koudekerk-SJC 6-1 (Van Delft 4, Wildschut, Van den Berg)

Meerburg-Zevenhoven 5-1 (Mido, De Jong, Loos, Van der Voort 2)

Hazerwoudse Boys-Football Factory 7-3 (De Jong 2, ?)

Roodenburg-FC Oegstgeest 0-3 (Bormans, Harfaoui, Gianfiglio)

Floreant-LSVV’70 1-0

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

2 REACTIES

  1. De KNVB krijgt ze zin,hoe kan je aan competitie vervalsing mee werken.Of het nu Ajax of PSV aan eind van het seizoen zijn.Het kampioen schap had beslist kunnen worden op doelsaldo.(Erg veel geld mee gemoeid) wat nu werkelijk gaat gebeuren in de afdeling 2c, tussen Voorschoten en DSO.De hoogste bieder,betaler(kratten bier??) gaat kampioen worden.UVS 3de van boven laat het in de laatste 10 minuten helemaal lopen.5-0 voor DSO.TAVV al gedegradeerd,is geen wereld ploeg en verloor kansloos met 8-0 van Voorschoten.Beiden ploegen gelijk aan kop,met het zelfde doelsaldo.a.s Zaterdag de ontknoping, maar voor het zelfde geld al a.s. week.Te Werve tegen stander van Voorschoten heeft niks te winnen,is veilig.Docos,tegenstander van DSO,zou het tweede kunnen sturen,want moet zich sparen voor de nacompetitie.Waarom beslissing wedstrijden af geschraft KNVB.(Vroeger heel normaal,eerlijk en spannend)Nu a.s zaterdag bij 2 clubs 1,5 uur spanning.Welke club is het liefst voor me en wie heeft van de week de beste afspraken gemaakt met de bezoekende clubs.

Reacties zijn gesloten.

Must Read