Recent kwamen Four IT en LAV tot een samenwerkingsovereenkomst. Onze redactie is er trots op een dergelijke partner te binden. Het is op zijn plaats om het bedrijf even kort voor te stellen.

Four IT is een Nederlands IT-bedrijf. Ons hoofdkantoor staat in Leiderdorp. Wij beschikken over 50 IT-professionals en hebben inmiddels ruim 23 jaar ervaring op de Europese IT-markt. Onze missie: het optimaliseren van uw IT-processen tegen zo laag mogelijke kosten. Ons devies: de klant is koning! Four IT streeft naar een zo hoog mogelijk serviceniveau. Bel ons niet, wij bellen u!

Visie en missie

Hardware en dienstverlening

Four IT koopt en verkoopt hardware van alle A-merken en verleent de bijbehorende diensten. Denk daarbij aan migratieprojecten naar nieuwe hardware en het afvoeren van de oude hardware. Wij kunnen u tevens ondersteunen bij al uw IT-projecten en bieden daarnaast volledig beheer van uw IT-omgeving. U kunt zelfs een serviceovereenkomst bij ons afsluiten zonder eerst een contract te hoeven tekenen!

Cloudoplossingen (Gegevens blijven altijd alleen in Nederland!)

U wilt uw aandacht volledig richten op uw klanten en kernactiviteiten zonder u zorgen te hoeven maken over uw ICT-omgeving? Kies dan voor de cloudoplossingen van Four IT! U kunt het beheer van uw ICT-omgeving geheel aan ons overlaten. Daarnaast bieden wij een aantal handige deeloplossingen. Denk daarbij aan back-up as a service, storage as a service en software as a service. Automatisering is doorslaggevend voor de groei en concurrentiepositie van uw bedrijf. Zorg voor een betrouwbare ICT-omgeving en maak gebruik van de cloudoplossingen en andere diensten van Four IT.

Meer weten over Four IT? Zie:

https://www.fourit.nl/