zaterdag, mei 18, 2024
HomeDerde klasseASCASC even geen partij voor HVV

ASC even geen partij voor HVV

-

Tweede klasse C (zondag)- Nadat ASC uit de laatste drie wedstrijden zeven punten had verzameld, was het zondag voor de rood-zwarten, op bezoek bij HVV, al snel duidelijk dat er deze keer niets te halen viel. De Oegstgeestenaren stonden al vroeg op een 2-0 achterstand en na een 4-0 ruststand eindigde de wedstrijd uiteindelijk in een 7-0 zege voor de Hagenaars.

De thuisploeg speelde een uitstekende eerste helft en stond na een half uur spelen al op een 3-0 voorsprong. ASC kreeg hierna grote kansen op de 3-1, maar zowel Jelmer Pool als Ward Buijze verzuimden om deze mogelijkheden te verzilveren. Vlak voor rust scoorde HVV de 4-0 en was de wedstrijd definitief gespeeld. Het gehavende ASC was niet meer bij machte om iets terug te doen en zagen de Hagenaars na rust verder weglopen.

ASC-trainer Mo Bougrine na afloop van de wedstrijd: ,,Op een 7-0 nederlaag valt natuurlijk niet veel af te dingen. HVV heeft een goed elftal en was in deze wedstrijd zeer effectief in het benutten van de kansen. Elke kans van hun was gelijk een doelpunt. Wij beginnen slecht en staan in no time al op een 2-0 achterstand. Na de 3-0 krijgen we twee 100% kansen om terug in de wedstrijd te komen, maar die missen we helaas. Na de 4-0 is het natuurlijk gebeurd en wordt het uiteindelijk 7-0. Het is jammer dat we tegen zo’n zeperd oplopen, maar ik wil het ook niet groter maken dan het is.”

Vervolgend: ,,De laatste weken hebben we het goed gedaan, maar het moest in die wedstrijden echt vanuit onze tenen komen. Veel spelers kampten vandaag met lichte pijntjes en tegen een sterke tegenstander als HVV kun je je dat niet veroorloven. In deze klasse zijn er een stuk of drie ploegen die er bovenuit steken, de rest is behoorlijk aan elkaar gewaagd. Zondag staat er weer een mooie pot op het programma, dan spelen we thuis de derby tegen Foreholte. Voor de oud-spelers van Foreholte in ons team is dit een speciale wedstrijd, maar ik kijk natuurlijk zelf ook erg uit naar deze ontmoeting’’, aldus de Voorhouter tot besluit.

HVV – ASC 7-0 (4-0). 12. Gorlee 1-0, 16. Steens 2-0, 29. Dekker 3-0, 44. Steens 4-0, 61. 5-0 Steens, 68. Dekker 6-0, 81. 7-0 Van de Bruggen.

Basisopstelling ASC: Lambarette, Bakx, Van Bergen, Goebel, Arroyo, Pool, Van Zandwijk , Bakker, Dutrieux, Barokzay, Fernane.