Het is SJZ-promotie gelukt om een hele mooie deal te sluiten met onze kledingleverancier Klupp Sportswear en Jumbo Zoeterwoude, Jan Versluis. Buiten SJZ profiteert ook Stichting Kanjer Wens van deze mooie samenwerking.

Wat gaat er veranderen: Voor de zondagselectie, SJZ 1 en SJZ 2 verandert er niets. Hoofdsponsor Installatiebedrijf Van der Poel blijft uiteraard trotse sponsor van onze selectie.

Voor alle overige teams geldt dat er op korte termijn nieuwe tenues beschikbaar worden gesteld. Dit geldt voor alle jeugdelftallen, overige seniorenteams en zaalvoetbalteams. Deze tenues worden beschikbaar gesteld door onze leverancier Klupp Sportswear. Het unieke hiervan is dat alle tenues hetzelfde zullen zijn. Op de voorzijde van het shirt zal naam van Jumbo Zoeterwoude prijken. Op de achterzijde van de shirts zal de naam van Stichting Kanjer Wens komen te staan, dit wordt mogelijk gemaakt door de goede doelenstichting van Pim Blokland en zijn echtgenote. Stichting Kanjer Wens is door SJZ-promotie uitgekozen.

Bestaande sponsorcontracten worden uiteraard gerespecteerd. Dit betekent dat lopende contracten worden uitgediend maar niet verlengd zullen worden. Dit is reeds met de betrokken sponsors besproken. De kledingbijdrage van de jeugd blijft wel bestaan. Deze bijdrage zal worden gebruikt voor de aanschaf van onder andere voetbalkousen.

Wij willen Klupp Sportswear en Jumbo Zoeterwoude heel erg bedanken voor het vertrouwen dat zij aan SJZ schenken.

Op de foto een korte impressie van de Nieuwjaarsreceptie, waar het nieuwe shirt getoond wordt en het contract met Jumbo Zoeterwoude is getekend.