RCL stuurde onze redactie een kort verslag van het afgeronde trainingskamp in het midden van het land. Bij deze de korte weergave.

Nadat de eerste dag tot in de late uurtjes goed was afgesloten (j.l. donderdagavond), heeft de selectie van RCL op vrijdagmiddag aan de teambuilding gewerkt. De vrijdagavond werd rustig afgesloten, want afgelopen zaterdag stond er een wedstrijd gepland tegen eersteklasser CSW.

De ploeg van Faizel Soekhai speelde beide helften met een mix van spelers uit het eerste en tweede. Uiteindelijk trok de formatie uit Wilnis met 3-2 aan het langste eind. Helaas voor RCL was de uitslag enkel maar bijzaak.

Doelman Andrew Bontje raakte na een ongelukkige actie zwaar geblesseerd aan zijn achillespees. Nader onderzoek in het ziekenhuis wees uit dat de pees volledig afgescheurd is. De sluitpost zal voorlopig in get gips moeten en een terugkeer mag pas worden verwacht na zes tot zelfs negen maanden. Door het onfortuin van de vaste keeper maakte Ian Nonkes zijn debuut bij de Racing Club. Uiteindelijk werd het uitje verder positief afgesloten in de omgeving van Arnhem. Komende zaterdag herstarten de Leiderdorpers de competitie met ene uitduel bij koploper Voorschoten’97.

Selectie RCL (met dank voor de foto’s)

Note redactie; uiteraard wenst onze voltallige redactie Andrew Bontje alle sterkte toe en hoopt dat de doelman weer zo snel als mogelijk het doel zal verdedigen van de roodwitten.