woensdag, mei 1, 2024
HomeRoodenburgInterviews RoodenburgHakim Bouchlaf: ,,Roodenburg wordt enkel maar sterker"

Hakim Bouchlaf: ,,Roodenburg wordt enkel maar sterker”

-

Vierde klasse A (zaterdag)- Roodenburg klom naar een tiende plaats ten koste van Meerburg. De Leidse ploeg zegevierde tamelijk verrassend met 2-3 in en bij Woubrugge, terwijl Meerburg onderuit ging op bezoek bij SJC. Hakim Bouchlaf scoorde het winnende doelpunt voor de ploeg van Nouri Essaoui.

,,Ik kan me voorstellen dat deze zege als verrassend wordt gezien, maar het was naar mijn idee een terechte overwinning. Tegen Koudekerk hebben we vorige week te weinig gekregen. We waren op zoek naar de 2-1 en juist zij scoorden vlak voor tijd. Dat was tegen de verhouding in. Nu kregen we wel waar we recht op hadden. Wat eerder al werd voorspeld door onze trainer en ook door mezelf gaat steeds meer uitkomen. We worden fysiek steeds sterker en ook conditioneel kunnen we veel meer aan. In september stonden we er nog lang niet en daardoor ging het in de tweede helft telkens mis en moesten we grote nederlagen slikken. Dit Roodenburg blijkt inmiddels tot meer in staat en we gaan dus nog een boel leuke potjes spelen.”

Walid Belkhir opende de score voor de gasten, waarna Woubrugge de score omboog in een 2-1 voorsprong via twee keer Chris Verhoef. Daarna was het de beurt aan Anas Kouskouss om weer balans te brengen en Bouchlaf werd uiteindelijk de gevierde man aan Leidse kant.

,,Dat laatste is leuk, maar de 2-2 was minimaal zo belangrijk. Abdannor Zoulali haalde uit van een meter of twintig en naar mijn idee zat die eigenlijk al. Vervolgens ging het spel door en kwam ik in een duel met hun doelman. De bal kwam vrij en Kouskouss was er als de kippen bij om te scoren. Door die goal kwam er weer geloof bij ons en dat vertaalde zich vervolgens in deze lekkere overwinning. Woubrugge heeft een goede spits en behendige rechtsbuiten, maar ze raakten danig in de war bij de opbouw als wij die gingen verstoren. We hebben het echt goed gedaan en dit smaakt naar meer. We hebben en brede selectie en iedereen is bereid er keihard voor te werken. Als we moeten wisselen dan worden we niet minder. Iedereen brengt passie en strijd en daarnaast kunnen we best aardig ballen. Dit resultaat kwam ons toe.”

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read