zaterdag, april 27, 2024
HomeVoetbalnieuws-leidenRuhrgold-team van de week: Valken ’68 7

Ruhrgold-team van de week: Valken ’68 7

-

Het is al een bekend begrip geworden: de Ruhrgolder van de week. Een elftal, een pechvogel of een groepje mensen van een van onze clubs wordt in het zonnetje gezet. Op de een of andere manier verdienen ze extra aandacht en krijgen die ook. Het blijft niet alleen bij de aandacht; ze worden ook voorzien van een doos heerlijk gerstenat van onze sponsor Ruhrgold. Deze keer is de keuze gevallen op het zevende elftal van Valken ’68.

Valken’68 7 is een vriendengroep die niet alleen binnen, maar ook buiten het veld veel met elkaar omgaat. Het elftal bestaat uit veelal Valkenburgse jongens van begin 30 die er, volgens velen binnen de vereniging althans, ‘geen hout van kunnen’, maar zelf denken ze daar heel anders over.

Op voetbalgebied zijn de vrolijke vrienden misschien geen toppers, maar als vrijwilligers zijn ze voor de vereniging goud waard en staan ze altijd klaar als er iets binnen de club moet gebeuren. De jongens hebben er dan ook absoluut geen hekel aan om regelmatig een bardienst  te draaien. Binnen de club wordt dit elftal overigens ‘Salem United’ genoemd, wat een verwijzing is naar een bejaardentehuis in Katwijk.

Achterste rij : Sander Imthorn, Erwin Haasnoot, Jaap Haasnoot, Gijs van de Does, Christian van de Weyden, Sjon vd Nagel.

Voorste rij: Jelle Roozendaal, Jan Hoekstra, David van Hoven, Wouter Rhijnsburger, Jan Barnhoorn, Hanjo Mastenbroek.

Niet op de foto: Bouke Schoneveld

In de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe kalenderjaar wonnen de Valkenburgers met 3-2 van Football Factory 5 (2x Sander Imthorn en 1 x Bauke Schoneveld), dit alles onder de bezielende leiding van scheidsrechter Louwrens Imthorn, de vader van Sander.

Wil je ook dat jouw elftal na afloop van jullie wedstrijd door de redactie van LeidenAmateurVoetbal wordt verrast met een doos Ruhrgold Pils? Stuur een mail naar redactie@leidenamateurvoetbal.nl en wie weet komen we snel bij je langs!

 

 

Must Read