Bestuurslid Dennis van der Kaaij is verantwoordelijk voor de portefeuille voetbaltechnische zaken bij Alphia. Hij is direct betrokken bij het ontwikkelen, uitvoeren en toezicht houden van het door de vereniging te voeren technische beleid. Voorzitter Martijn is erg in zijn nopjes met Dennis, die toch wel behoort tot een illuster rijtje van de meest getalenteerde Alphianen.

Een goed paard maakt nog geen goede ruiter maar Dennis timmert flink aan de weg als bestuurslid. Dennis is dan ook blij te kunnen melden dat we met onmiddellijke ingang kunnen spreken van een technische commissie. Eerder werd al bekend dat Tony Waasdorp ons gaat helpen bij de jeugd. Daar zijn we al enorm blij mee en vandaag wordt bekend dat Mark van Munsteren en Rob van den Wijngaard versterkingen zijn voor deze technische commissie.

Mark is uiteraard bij iedereen bekend als jarenlange selectiespeler en telg van lid van verdienste en vader Ton. Ook Rob (op de foto aan het front van ‘de verleyding’ bij een LAV uitje) is voor vele mensen geen onbekende. Jarenlang was hij trainer bij Alphia, waar hij vooral indruk maakte door – naast zijn succesvolle trainersperiode – erg betrokken te zijn bij de lange-termijn visie van de vereniging. De komende tijd zullen we Rob en Mark (en ook Tony) interviewen en nader voorstellen via de website en nieuwsbrief. Wij wensen ze alvast veel plezier en sportief succes.

Bron: Alphia