vrijdag, april 19, 2024
Homesv AarlanderveenInterviews sv AarlanderveenGerald van der Klok (SV Aarlanderveen): ,, Beslissing op gevoel genomen''

Gerald van der Klok (SV Aarlanderveen): ,, Beslissing op gevoel genomen”

-

SV Aarlanderveen en trainer Gerald van der Klok maakten recent bekend dat zij hun samenwerking aan het eind van dit seizoen zullen gaan beëindigen. Een toch wel opmerkelijk bericht, gelet op het feit dat de Alphenaar pas sinds het begin van deze voetbaljaargang werkzaam is op het Polderpark. Voor LeidenAmateurVoetbal licht Van der Klok zijn keuze toe.

Van der Klok: ,,Tijdens deze voetballoze periode heb je als trainer de tijd om over het één en ander na te denken en dat heb ook ik gedaan. Ik ben met veel vertrouwen bij Aarlanderveen begonnen, maar begon na een tijdje te merken dat ik hier toch niet helemaal op mijn plek ben. Je kan het vergelijken met een mooie jas, die toch niet zo lekker zit dan je van te voren had bedacht. Ik had gehoopt dat dat gevoel na een tijdje zou verdwijnen, maar dat blijkt toch niet zo te zijn. Ik vind dat je in dat geval eerlijk moet zijn naar jezelf, maar ook naar de club. Mijn relatie met het bestuur van Aarlanderveen is prima en ik heb ook een goede spelersgroep, maar ik had sterk het gevoel dat ik deze keuze moest maken. Jammer, maar het is niet anders. Ja, het bestuur was ook verrast, daar kan ik mij iets bij voorstellen. Nee, ik heb voor volgend seizoen nog geen nieuwe club, ik wacht af wat er op mijn pad komt. Ik zou graag nog een keer trainer willen worden van een hoog spelend jeugdteam of assistent-trainer bij een eersteklasser of hoofdklasser. Ik wil eerst dit seizoen hier op een goede manier afmaken. Wanneer we weer aan de bak mogen is voor iedereen nog even de vraag, maar ik ben zeker optimistisch over de rest van dit seizoen, zeker nu diverse spelers weer van een blessure terugkomen’’, aldus Van der Klok tot besluit.

 

Must Read