vrijdag, april 26, 2024
HomeVoetbalnieuws-leidenIntroductie keepersschool Kerkvliet

Introductie keepersschool Kerkvliet

-

Keepersschool Kerkvliet is de keepersschool van Wesley Kerkvliet, een enthousiaste 20-jarige keeper met 13 jaar ervaring in de UVS-jeugd, waarvan 8 jaar in de selectie elftallen.

Tijdens de trainingen wordt er niet alleen getraind op keepersvaardigheden, maar ook sociale-, inzicht-, samenwerkings- en concentratievaardigheden komen aan bod. En dit alles op een gezellige, leuke, enthousiaste maar vooral leerzame manier onder leiding van een ervaren trainer die samen met zijn assistent keeperstrainers de kinderen weet te motiveren het beste uit zichzelf te halen.

De keepersschool is bedoeld voor alle jongens en meisjes van 6 t/m 18 jaar, die de ambitie hebben om hogerop te komen als keeper en zichzelf willen ontwikkelen op keepersgebied. Ook als je geen lid bent van een vereniging ben je van harte welkom bij de keepersschool. Ben je ouder dan 18, ben je ook meer dan welkom!

Ben jij na het lezen van dit stukje tekst enthousiast geworden en ben je een leergierige keep(st)er? Meld je dan nu aan en kom een keer gezellig meetrainen bij Keepersschool Kerkvliet.

Zie ook: https://www.keepersschoolkerkvliet.nl/

 

Must Read