vrijdag, april 26, 2024
HomeDerde klasseASCASC verwelkomt drie aanwinsten

ASC verwelkomt drie aanwinsten

-

We weten niet hoe de start van volgend seizoen gaat verlopen, maar desondanks gaan we wel gewoon door met de voorbereidingen. Als ASC zijnde hebben we de ambitie om een stabiele tweedeklasser te worden en dan is het natuurlijk mooi dat er een aantal talentvolle spelers aansluiten volgend seizoen!

Kevin Wassenaar

Kevin is een bekende keeper in de Leidse regio en we zijn dan ook blij dat hij de overstap maakt naar de Overveerpolder. Hij wil graag op een goed niveau keepen en in verband met zijn werkzaamheden in de autobranche bij een zondagclub. Na een trainersuitstapje bij FC Rijnland en een seizoen keepen in het blauw-wit van UVS wil hij met ASC strijden om een prijs. Favoriete positie van Kevin: spits… maar deze levensgenieter zal toch echt onder de lat plaats nemen. Inspiratie haalt Kevin uit het spel van Barcelona en het betere keeperswerk van Van der Sar, dat belooft dus wat!

Thaimu Daramy

Thaimu maakt de overstap van het geel-zwart van Rijnsburgse Boys naar het rood-zwart van ASC. Hij speelde bij Rijnsburg voornamelijk in het 2e en is er aan toe om in een 1e elftal te spelen. Vandaar de overstap naar ASC. Thaimu staat naast zijn snelheid, kracht en kiezelharde schot bekend als sfeermaker. Een mooie combinatie! Hij doet zijn tegenstanders het liefst vanaf de flanken pijn. Thaimu geniet van het voetbal van Barca en zijn favoriete speler is Eto’o.

Diederik Bertels

Diederik maakt na Concordia Delft (jeugd en selectie), Football Factory en FC Boshuizen de overstap naar ASC. Hij verwacht dat ASC zowel wat betreft cultuur als niveau goed bij hem past. En dat denken wij ook! Diederik speelt graag als centrale verdediger en kijkt de kunst af van Sergio Ramos en Maldini. Zijn favoriete teams zijn Real Madrid en Man. United in hun goede tijd. Diederik sluit aan in de winterstop na een half jaar studie in Italië, waar hij naast zijn studie Psychologie zijn Maldini-skills zal bijslijpen.

Kevin, Thaimu en Diederik welkom bij ASC!

Ruben Dutrieux
verenigingsmanager ASC

Must Read