vrijdag, april 26, 2024
HomeZaterdagDerde klasseBlauw Zwart en Lugdunum vinden geen gaatje

Blauw Zwart en Lugdunum vinden geen gaatje

-

Derde klasse A (zaterdag)- Blauw Zwart en Lugdunum zijn er niet in geslaagd om te scoren in hun onderlinge duel. Het duel in Leiden eindigde eerder in 4-3 voor de groenwitten, maar nu waren de kansen beduidend minder talrijk. Lugdunum moest het stellen zonder Roberto Escudero die een examen moest afleggen op de bank van Ter Leede in het duel tegen de amateurs van Ajax. De Sassenheimers verloren nipt, maar Escudero slaagde wel.

De trainer had wel even contact gehad met Tim de Cler en Henk Kersten die deze middag op sportpark de Schulpwei als stand-in fungeerden als de Leidse staf. ,,Het was een moeizame wedstrijd door de wind en het moeilijk te bespelen veld. Daardoor werd het over en weer een duel met lange halen en veel voetbal zat er niet in. Een punt zou de verhouding zijn geweest, hoewel doelman Delano van Wanrooij weer van zich liet spreken. Hij is van groot belang voor de ploeg.”

Door dit gelijkspel bleef Lugdunum op de vijfde plaats staan. Sporting Leiden kwam wel dichterbij door Nieuwkoop te kloppen. De ploeg van Jos van der Helm staat nog steeds op de elfde plaats, maar is zeker nog niet veilig. VVC, de nummer twaalf, won wel en naderde de Wassenaarders tot op drie punten.

Foto’s: met dank aan Coos Hubscher

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read