Onze voorzitter Ruud Zonderop heeft reeds eerder binnen het bestuur en aan de leden van TAVV kenbaar gemaakt dat hij na een voorzitterstermijn van 4 jaar met ingang van de Algemene Ledenvergadering 2020 zou (willen) stoppen als voorzitter van TAVV. Reden genoeg voor het bestuur om na te denken over een opvolger.

In de bestuursvergadering van juni 2020 heeft het bestuur van TAVV unaniem besloten om Chiel Scholte voor te dragen als de nieuwe voorzitter van TAVV.

We kennen Chiel allemaal van zijn lange voetbalcarrière bij TAVV. Zo wist Chiel afgelopen seizoen nog glorieus topscorer van TAVV-7 te worden. Maar meer bekend is Chiel misschien nog wel als jarenlang bestuurslid van TAVV, als de gedreven voorzitter van de Technisch Commissie van onze mooie club en als de drijvende kracht achter de Sponsor Commissie. Echt inwerken zal dan ook vermoedelijk niet heel hard nodig zijn.

De beoogde benoeming van Chiel zal plaatsvinden op de Algemene Ledenvergadering 2020, die gehouden zal worden op 13 oktober. Reserveer de datum alvast.

Van de TAVV-website