vrijdag, april 26, 2024
HomeBekerMarco Harleman (Lugdunum): ,,Ik zag een te groot niveauverschil"

Marco Harleman (Lugdunum): ,,Ik zag een te groot niveauverschil”

-

Districtsbeker, groep 2, poule 11- In Katwijk speelden FC Rijnvogels 2 en Lugdunum gistermorgen/middag tegen elkaar. De inzet was een plaats in de volgende ronde. Beide ploegen wonnen hun eerste twee duels eenvoudig en moesten nu uit gaan maken wie er door mag bekeren. Halverwege was het duel al beslist (4-0). Uiteindelijk verloren de Leidenaren met 5-2.

Marco Harleman, trainer (samen met Nino Poulina) van de kikkers: ,,We speelden niet goed in de eerste helft. Te slap en niet gretig genoeg. Dat neemt niet weg dat zij gewoonweg beter waren. Mijn ploeg was overal een stap te laat, althans zo leek het. Ze speelden in een hoog tempo en daar konden wij niet tegenop. Wanneer je dan met 4-0 gaat rusten, weet je dat het gespeeld is. Toch konden we nog terugkomen tot 4-2. Niet dat er meer in zat, maar we hebben ons niet laten slachten en dat vind ik de winst van vandaag. Dit was gewoon een knappe tegenstander waar je van mag verliezen. We gaan ons nu opmaken voor de kraker tegen Sporting Leiden. Een Leidse derby die volledig op zichzelf staat. Sporting heeft niet zulke goede resultaten behaald in de voorbereiding, maar dat zegt mij niets. De groep en de staf kijken in elk geval uit naar die pot.”

Niet voor het eerst in de voorbije weken was Koos de Haas weer op dreef. Hij nam beide Leidse treffers voor zijn rekening op de Kooltuin.

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read