HomeZaterdagDerde klasseOverzicht derde klasse, zondag 8 maart

Overzicht derde klasse, zondag 8 maart

-

Derde klasse A

Voorschoten ’97 bewees zichzelf een slechte dienst. Op bezoek bij laagvlieger Van Nispen werd met 2-1 verloren en de Adegeest-bewoners zien de degradatiezone nu angstig dichtbij komen. Na een 0-0 ruststand kwam Van Nispen via een goal van Atze Bosma kort na rust aan de leiding, waarna  Cody Zonneveld na een uur spelen de voorsprong verdubbelde(2-0). Bryan Hilders, volgend seizoen uitkomend voor SJZ, deed nog wat terug voor de bezoekers, maar een Voorschotens slotoffensief leverde niets meer op (2-1).Het was alweer de derde nederlaag op rij voor de formatie van Huib van Oosterom Soede en de afstand tot plek 12, een positie die verplicht tot het spelen van p/d-wedstrijden, is nog slechts twee punten.

Het treffen van Sporting Leiden volgt later op de dag! De Leidenaren speelden keurig gelijk op bezoek bij VSV (2-2).

Derde klasse B

Stompwijk ’92 is bezig aan een opmerkelijke reeks. De Stompwijkers verzamelden uit de laatste 4 wedstrijden 10 punten, net zoveel als het  totaal behaalde puntenaantal in het eerste helft van de competitie. De Meerhorst-bewoners waren zondag te sterk voor HWD (1-3) en stegen door dit resultaat naar een veilige negende plek. De formatie van Patrick Kamperveen kwam in Rotterdam na ruim een half uur spelen op voorsprong door een doelpunt van Bart van Boggelen, maar de gastheren kwamen nog voor rust op gelijke hoogte. Na rust zorgde Nick Ammerlaan uit een penalty voor de 1-2, waarna Rick de Haan met een fraai afstandsschot de wedstrijd in het Stompwijkse slot gooide (1-3).