Joep van Tulder en Mitchell Rosdorff keren terug bij VV Koudekerk. Van Tulder speelde in het verleden in de jeugd en het eerste elftal van Koudekerk en kwam daarnaast ook uit voor FC Oegstgeest. De aanvaller is voor Jarno Verweij en Gert Labots geen onbekende, beide trainers hebben namelijk nog samengespeeld met Van Tulder. Rosdorff komt over van Bernardus en speelde in het verleden in de jeugd van Koudekerk. De verdediger annex middenvelder kwam dit seizoen nog in actie tijdens de derby Koudekerk-Bernardus.

De technische staf en de technische commissie zijn zeer te spreken over de nieuwste aanwinsten. ,,Het zijn niet alleen goede spelers, maar ook jongens van de club. Op deze manier wordt de selectie niet alleen sterker, maar hebben we ook twee echte Koudekerkers binnen”, zegt Michiel Vergunst. Behalve de nieuwe gezichten ook nieuws uit de huidige selectie. Sidney de Schepper heeft laten weten ook volgend seizoen voor Koudekerk te spelen. De ervaren verdediger gaat op voor alweer zijn achtste seizoen in de hoofdmacht. ,,Ook daar zijn wij erg blij mee. Sidney speelt al jaren in het eerste elftal en is in die tijd ook echt een jongen van de club geworden”, aldus Vergunst.

Hieronder de huidige stand van zaken.

Nieuw: Joep van Tulder (was gestopt), Mitchell Rosdorff (Bernardus), Wessel Bakker (ARC), Sander Weijman (Alphense Boys), Joeri Goudkuil (Bernardus), Mike van Velzen (overige senioren).

Blijven: Sidney de Schepper, Bas van Heerdt, Sander Schmand, Fabian Roosenbrand, Jorin Roosenbrand, Yvar de Groot, Ricardo van Rijswijk, Kenan Cetinkaya, Roy Dorrepaal, Mitchell Goudkuil, Daan van der Zwet, Jay Langejans, Daniel Wildschut, Ian van Asch, Tobias Hakkaart, Jan Bogaard, Thom Westdijk, Sven Beelt, Dion Halfwerk, Cedric van der Haas, Bradley Duiker.