maandag, mei 6, 2024
HomeZaterdag3e Divisie, hoofdklasse en eerste klasseVoorschoten'97 meldt nog twee versterkingen

Voorschoten’97 meldt nog twee versterkingen

-

De Technische Commissie is zeer verheugd te kunnen melden dat verdediger Raymond Mensah en aanvaller Anouar Zibouh aankomend seizoen de selectie van Voorschoten’97 komen versterken.

Raymond (op de eerste foto naast Maarten Kriek) startte zijn carrière bij SV Diemen. Na 5 jaar Diemen heeft hij een aantal jaren bij Zeeburgia (Amsterdam) en Roda ’23 (Amstelveen) gespeeld. Na deze periode is hij terecht gekomen bij LFC uit Leiden.

Raymond: ,,Na mijn gehele jeugd in de Amsterdamse regio te hebben gevoetbald, wilde ik wat anders en kwam ik in de Leidse regio terecht. Daar leerde ik Jordy Heemskerk kennen. Toen ik vernam dat hij naar Voorschoten’97 zou gaan verkassen ben ik ook in contact gekomen en dat voelde gelijk goed. De ambities die er zijn passen perfect in het plaatje wat ik zelf als voetballer heb en nog verder wil bereiken, tevens is er een warme sfeer die mij gelijk doet thuis voelen!

Anouar (op de foto hieronder) speelde in zijn jeugd o.a. bij REMO, Quickstep en ESDO, waarna hij verkaste naar Scheveningen. Bij de Houtrust bewoners speelde hij acht jaar in de jeugd en werd op zijn 16e doorgeschoven naar het eerste elftal waar hij zijn debuut mocht maken. Na een hoop ervaring te hebben opgedaan, koos Anouar voor meer continuïteit in zijn ontwikkeling en maakte de overstap naar DSO. Bij de club uit Zoetermeer werd hij vorig seizoen kampioen in de eerste klasse en speelde hij ook twee keer tegen Voorschoten’97.

Anouar: ,,De wedstrijden tegen Voorschoten’97 waren niet makkelijk. Het is een taaie ploeg om tegen te spelen. Voor mijn verdere ontwikkeling zie ik kansen bij Voorschoten’97 wat ook gewoon een mooie club is. De gesprekken verliepen prettig en ik voelde mij zeer welkom. Dat gaf mij echt een goed gevoel. Ik kan dan ook niet wachten om het tenue aan te trekken en de club te gaan helpen met de stappen die ze willen gaan maken.”

De TC wenst beide spelers veel succes toe op sportpark Adegeest.

TC V’97

 

Must Read