maandag, mei 27, 2024
HomeBekerHeldhaftig EMM'21 voorbij aan eersteklasser

Heldhaftig EMM’21 voorbij aan eersteklasser

-

Tot gisteravond mochten de kantines nog een tijdje open blijven en daar maakte EMM’21 gretig gebruik van. De hoofdmacht schakelde uren daarvoor Honselersdijk uit. Op bezoek bij de eersteklasser, onder meer tegenstander van Voorschoten97 en Valken’68 in de eerste klasse A, werd het 2-4 voor de mannen van Koen van der Vlugt.

,,We zaten de laatste weken in een wat mindere fase, maar dit is weer een opsteker voor de moraal. Ik heb bij vlagen echt kunnen genieten en de trainer van Honselersdijk (Andre Lourens, voorheen onder meer trainer van Voorschoten’97) erkende na afloop dat wij verdiend gewonnen hebben. Dat is leuk om te horen en nu willen we de draad in de competitie ook weer oppakken. Het zou nu wel prettig zijn om thuis te spelen want drie van de vier keer tot nu toe moesten we voor de beker een uitduel spelen. Ik denk dat het wel uitdagend is om nu een hoofdklasser te treffen. Dat is een mooie ervaring voor de spelers. Wij hebben ook niet de illusie dat we de finale halen, hoewel je natuurlijk nooit helemaal weet hoe het loopt in zo’n toernooi. Het belangrijkste voor nu is dat we wel blijven voetballen de komende weken. Daar zijn de spelers ook bij gebaat.”

Voor EMM’21 opende Roy Hoogenboom de score. Stijn Rietbroek zorgde voor de 1-2 en tegen het einde van het duel voor de 2-4. Job Hoogervorst had de ruststand bepaald op 1-3. Nog eens Van der Vlugt: ,,Even na rust kregen we een kans op de 1-4. Die inzet ging op de paal. Anders was het al eerder klaar geweest. Na de 2-3 kregen we het lastig, maar we bleven overeind. Met tien man- ik was door mijn wissels heen- hebben we de laatste tien minuten overleefd en ook nog eens gescoord. Dus ja, het was nog even lekker gezellig bij ons in de kantine.”

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read