HomeBekerQuick Boys 2 bekert door, Alphense Boys (za) op hoop gespeeld

Quick Boys 2 bekert door, Alphense Boys (za) op hoop gespeeld

-

In de tweede ronde van de districtsbeker heeft het tweede team van Quick Boys ruimschoots gewonnen van OHVV. Na een ruststand van 1-1 werd het uiteindelijk 1-6 in het voordeel van de ploeg van Raymon Kuipers. Quick Boys 2 had zich eerder in de week ook al geplaatst voor de volgende ronde van de Sportiff LAV Cup.

In Oudenhoorn kwam de thuisploeg wel vlot op voorsprong en het duurde tot tien minuten voor rust voor de gelijkmaker van Jim Gillissen op aangeven van Sem van Duijn. Na de doelwisseling liepen de gasten weg naar een grote uitslag. Niall Raben benutte een strafschop alvorens Levi van Duijn er na ruim een uur 1-3 van maakte met dank aan Gillissen.

De 1-4 kwam weer op naam van Gillissen, nu na voorbereidend werk van Sem van Duijn. Levi van Duijn tekende vervolgens voor de 1-5 en het laatste Katwijkse doelpunt kwam op naam van Sander van der Gugten.

De zaterdagtak van Alphense Boys, hekkensluiter in 4B, kon het niet bolwerken in Rotterdam tegen Xerxes/ DZB. Het werd maar liefst 12-0 voor de eersteklasser.