Kick Uitgevers

Misschien vooral voor de wat oudere (Ajax)fan: ,, NIEUW! Herbeleef de triomftocht van Ajax in Europa in de vroege jaren zeventig! Het grote, prachtige Ajax-jaren zeventig-triomfenboek is VANAF NU te bestellen bij Kick uitgevers. Exclusief!” Het duurt nog even voordat de bestelling kan worden uitgeleverd, maar er zijn zat interessante boeken die nu al leesplezier kunnen brengen. In ieder geval ben je dan verzekerd van een dosis leesvoer voor de komende koude dagen.

Pluto Sport

Winnen, winnen, winnen bij Pluto Sport! ,,Scoor jij ieder seizoen de leukste sweaters, shirts en sneakers van EA7, maar ontbreekt een leuke tussenjas nog? Dan is dít jouw kans om er eentje te winnen! Wil jij kans maken op één van de tien EA7 tussenjassen? Vul dan snel je gegevens in en misschien ontvang jij uiterlijk 30 april 2021 wel bericht dat je gewonnen hebt!”

https://www.plutosport.nl/ea7-winactie?fbclid=IwAR25z8KFMNzSpzwEp0qoUHzrlMXDa0SIujA-dn8mWXJO-kaf7_8YBRoPlhk

Emil NVM Makelaardij

Emil NVM Makelaardij bestaat 20 jaar. Een mooi jubileum dat gevierd moet worden. Dat doet makelaar Emil du Croix met meerdere leuke acties het gehele jaar door. Samen met zijn team – bestaande uit Fred, Cindy en Isabeau – wil Emil ook de komende jaren weer veel kopers en verkopers op zijn unieke, persoonlijke en trendsettende wijze begeleiden bij de aan- of verkoop van een woning. “De woningmarkt is grillig maar makelaar zijn blijft toch echt het leukste vak dat er bestaat”, zegt de enthousiaste makelaar.

https://www.hetkrantje-online.nl/nieuws/actueel/109233/emil-nvm-makelaardij-viert-20-jarig-jubileum-met-mooie-acties?fbclid=IwAR07V1ykjKhCA-veyq-6czidefbHr4MX9mrmfrVvaRPNkYko0CdQCLS5Ktk