Achter de schermen is LeidenAmateurVoetbal druk doende met het nieuwe seizoen. Uiteraard sluit ons team dit seizoen over een x-aantal weken keurig af, maar regeren is vooruitzien. We spreken de wens uit dat er zoveel mogelijk businessclubpartners, donateurs en tientjesvrienden trouw blijven en het zou ook prachtig zijn als er nieuwe steun komt zodat ons team de werkzaamheden kan blijven verrichten. In dat opzicht kregen wij begin deze week goed nieuws. De Rebel Horeca Groep gaat door bij LAV en daar brengen wij de handen voor op elkaar. Zonder steun kunnen we simpelweg niet dus dit was een aangenaam bericht. De Rebel Horeca Groep werd al menig maal voorgesteld, maar dat verdienen ze ook. Er wordt keihard gewerkt om de klanten tevreden te stellen, ook in deze lastige tijden. Een woord van dank van onze kant en bekijk voor de talrijke mogelijkheden de tekst hieronder!

Rebel Horeca Groep is een dynamische horecaorganisatie. Je vindt de restaurants op verschillende locaties in Leiden, Amsterdam en Den Haag. Stuk voor stuk unieke zaken met een geheel eigen karakter. Met één gemeenschappelijke deler: gastvrijheid. Zeven dagen per week staan wij op alle locaties voor je klaar. Van het eerste kopje koffie bij het ontbijt, tot aan dat ene laatste drankje na een uitgebreid diner (in een normale situatie).

Er wordt weleens gefluisterd dat je niet in Leiden bent geweest, als je geen biertje hebt gedronken bij https://www.rebelhoreca.nl/over-ons/einstein/. En tja, dat kunnen wij natuurlijk lastig tegen spreken. (zie de foto in header van Einstein)

Bij https://www.rebelhoreca.nl/over-ons/pakhuis/ kun je, dineren en borrelen in een heerlijke omgeving en in een opvallend ongedwongen sfeer.

https://www.rebelhoreca.nl/over-ons/spize/is een eigentijdse Asian Bistro in het bruisende centrum van Den Haag aan het Spui kun je genieten van de authentieke Thaise keuken.

Echt authentiek Thais eten doe je in Leiden bij https://www.rebelhoreca.nl/over-ons/buddhas/. Onze volledig Thaise keukencrew kookt volgens eigen recept en verse ingredienten.

Of het nu gaat om een ontbijtsessie, een zakenlunch, een gezellige borrel , een uitgebreid diner of juist een snelle hap. Alles is mogelijk bij https://www.rebelhoreca.nl/over-ons/van-buuren-2/

Bij https://www.rebelhoreca.nl/over-ons/mama-kelly/  in het oude Olympisch stadion Amsterdam is het roze en goud wat de klok slaat. Van de prachtige bar bij de entree tot de Instagram photo booth ‘You’ll never guess’.

Het genieten van diverse fijne Italiaanse smaakvolle hapjes, kleine gerechten, al dan niet gecombineerd met een smaakvolle pizza of pasta, dat is waar https://www.rebelhoreca.nl/over-ons/aperitivo/ voor staat.

Op de websites meer dan genoeg informatie over de verwenboxen, cadeaukaarten en de talloze mogelijkheden om te laten bezorgen of om af te halen. Wat LAV betreft een ware aanrader!