Leidenamateurvoetbal is de businesspartners en donateurs natuurlijk geweldig dankbaar. Mede dankzij hun inbreng zijn we energieker dan ooit uit het afgelopen moeilijke periode gekomen. Graag houden we u op de hoogte van leuke, nuttige of interessante weetjes van deze bedrijven. We bezoeken regelmatig de sites van onze partners en struinen de social media af. Toch kunnen we wel eens wat missen. Daarom vragen we hen hierbij ons te berichten als er nieuws is wat op deze webpagina past. Ons adres is: redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Van onze  businesspartners

Nog even heerlijk zorgeloos nazomeren in Leiden? Start de dag met een ontbijt op ons terras, pak nog een dagje strand, shop je najaarsoutfit in een van de vele winkels in Leiden of pak de fiets en maak een mooie rit door de duinen. Mogelijkheden genoeg! Klinkt geweldig! Van der Valk Hotel Leiden heeft een zorgeloos nazomerendeal. Maak er gebruik van!

Premier League tickets

De Brasseriegroep heeft deze keer verschillende nieuwtjes: De Brasseriegroep introduceert nieuwe smaken op alle vier de locaties. Nieuwe gerechten op de menukaart dus. Bezoekers weten wel dat getracht wordt zoveel mogelijk streekproducten op de kaart te zetten. In Engeland en Amerika is een bekend fenomeen: de bootsale, kofferbak verkoop in goed Nederlands. Bij Brasserie Buitenhuis vindt elke eerste zaterdag van de maand ook een kofferbakverkoop plaats. Gezellig om even rond te snuffelen en je kunt er zelf ook spulletjes verkopen. Bij diverse vestigingen staan vacatures open. Ze zijn vanzelfsprekend  te vinden op de site van de Brasseriegroep

Onderstaande bedrijven hebben al een een-tweetje gemaakt. Onder deze kop staan onze businessclubpartners op de homepage van de website vermeld. De Businessclub van ROAC lijkt op het eerste gezicht een wat vreemde eend in de bijt. Maar zo gek is het absoluut niet. Zowel Leidenamateurvoetbal als ROAC steunen elkaar op deze wijze. Een-tweetjes zijn belangrijker dan ooit tevoren. Vanzelfsprekend zullen we andere businessclubs van regionale voetbalclubs ook met open armen ontvangen!

Verslaggeving sinds 2012. Ex-docent. Humorist. Werkte ook voor ZZ Leiden, tegenwoordig breed inzetbaar, LAV is zijn passie geworden, ruud@leidenamateurvoetbal.nl. Af en toe een reisje, niets mis mee. Af en toe terrasje, ook prima!