zaterdag, april 27, 2024
HomeDerde klasseROAC (zo)Voorbeschouwing zondag 4 december, tweede klasse B (West 1)

Voorbeschouwing zondag 4 december, tweede klasse B (West 1)

-

ZSGOWMS-ROAC

Zonder Samenspel Geen Overwinning/Wilskracht maakt sterk is door twee verliesbeurten op rij de aansluiting met de ongenaakbare koploper Sporting Martinus kwijt. ROAC verloor ook en mag zich eerder leider van de middenmoot noemen dan subtopper. Voor beide clubs zaak dus om het zuur van verlies van zich af te spelen. Voor ZSGOWMS was de nederlaag tegen Sporting Martinus nog begrijpelijk, het thuisverlies de week ervoor tegen Hooglanderveen was dat niet. In Amsterdam verwacht men ook dat ROAC puntloos naar huis zal reizen zondag. ROAC toonde weinig inspiratie de laatste keer en speelde ook nog eens beneden eigen kunnen. Dat zal allemaal heel anders moeten om het de thuisploeg moeilijk te maken. Na deze wedstrijd sluit paars en wit de eerste seizoenshelft af tegen Roda’23 en ook dat lijkt een kluif te worden. Een eindsprintje is dus gewenst.

Overige wedstrijden: Sporting’70-KDO, VVZA-DSOV, Soest-DCG, SCPB’22-Hooglanderveen, RODA’23-Sporting Martinus, Altior-DIOS.

Ruud Fraij
Ruud Fraij
Verslaggeving sinds 2012. Ex-docent. Humorist. Werkte ook voor ZZ Leiden, tegenwoordig breed inzetbaar, LAV is zijn passie geworden, ruud@leidenamateurvoetbal.nl. Af en toe een reisje, niets mis mee. Af en toe terrasje, ook prima!

Must Read