zondag, april 28, 2024
HomeStatistiekenHenny's Rits totoHenny's Rits Toto nr.15

Henny’s Rits Toto nr.15

-

Ook in het seizoen 2021/2022 wordt (bijna) wekelijkse een uitdaging gepubliceerd om jouw kennis te testen van het regionale voetbal. Doe gerust gratis een poging om voor de hoofdprijs te gaan. Er kan wekelijks ingevuld worden tot zaterdag 13 uur. Via Facebook, als reactie op deze aankondiging of via redactie@leidenamateurvoetbal.nl. Er zijn weer leuke prijzen te winnen! Een deelnemer moet minimaal vier van de vijf voorspellingen juist hebben om in aanmerking te komen voor zo’n prijs. Ga de uitdaging aan!!! Succes met toto nr. 15 en dank voor de deelname alvast! Helaas is er geen uitslag van toto 14 daar 2 van de vijf wedstrijden geen doorgang vinden. Deze toto komt te vervallen.

Nog wel de uitslagen van twee openstaande toto’s:

12: Zes deelnemers hadden de maximale score. Hulde aan: Cedric Borgers, Cees de Bruijn, Martin Brus, Jan van der Heiden, Kees Kooloos en Luc van der Lem. Na loting is Cees de Bruijn winnaar geworden!

11: Deze toto leverde eveneens een correcte bingo op. Van harte, Pieter van Zoest!

Graag even melden bij redactie@leidenamateurvoetbal.nl voor het adres ivm het toesturen van de prijs. Dat gaan we vervolgens zsm regelen.

 

 

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

5 REACTIES

Reacties zijn gesloten.

Must Read