Nick Poot nieuwe interim hoofdtrainer zaterdag 1 voor resterende seizoen

Met het vertrek van Theo Ducaneaux moest de TC opzoek naar een oplossing voor het resterende seizoen. Het Bestuur en de Technische Commissie Senioren zijn dan ook blij met het feit dat Nick Poot, momenteel assistent trainer van zaterdag 1, bereid is gevonden om op interim basis het seizoen af te maken als hoofdtrainer. Omdat hij momenteel over TC2 beschikt is er dispensatie ontvangen van de KNVB voor het resterende seizoen. Nick heeft daarnaast de ambitie om in de toekomst de opleiding tot TC1 te volgen. Na dit seizoen zal Nick terugkeren in de assistent rol bij de nieuwe hoofdtrainer Jonathan Jonk.

Premier League tickets

Omdat de assistent rol nu tijdelijk niet ingevuld is zal John van Veen (oude bekende van de club en selectie) worden toegevoegd voor het resterende seizoen. Zo denken we als club een sterk duo te hebben om het seizoen mee af te maken en de enigszins teleurstellende resultaten tot nu toe vlot te trekken.

John van Veen interim assistent trainer zaterdag 1 voor het resterende seizoen

Met de aanstelling van Nick Poot als hoofdtrainer van zaterdag 1 voor het resterende seizoen moest de TC op zoek naar een goede assistent die complementair is aan Nick en begrijpt wat er gevraagd wordt van de spelers om de weg omhoog op de ranglijst weer te vinden.

Het Bestuur en de Technische Commissie Senioren zijn dan ook blij met het feit dat John van Veen deze uitdaging ook ziet zitten en dat er snel geschakeld kon worden. John van Veen die na vorig seizoen gestopt was als assistent bij Voorschoten’97 keert daarmee weer tijdelijk terug om de klus te klaren. Een belangrijk detail is dat de spelersgroep John ook graag zien terugkeren om het seizoen samen af te maken.

TC Voorschoten’97

Achtergrond John van Veen:

Een voetballiefhebber met een rijk verleden bij Voorschoten ‘97 en haar voorganger SVLV als speler en trainer. Ook was hij jaren actief bij vv Noorwijk als assistent in de top van het amateurvoetbal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here