woensdag, oktober 5, 2022
HomeDerde klasseKoudekerkNagenieten van een mooi seizoen bij VV Koudekerk

Nagenieten van een mooi seizoen bij VV Koudekerk

-

Ik weet niet hoe het met u is, maar zelf zit ik nog steeds na te genieten van het einde van dit mooie seizoen. Om maar met ons vlaggenschip te beginnen. Een fantastische eindsprint waarin de druk volledig op de schouders van de koploper kwam te liggen en Koudekerk tot de één na laatste wedstrijd in de achtervolging was. Hoe mooi is het als in de laatste wedstrijd nog voor iedereen alles op het spel staat. Dat winnend afsluiten was goed voor een feest tot in de late uurtjes.

Diezelfde dag was ook de familiedag; het was daarom lekker druk op het complex. Ook daarbij weer genieten van alle ouders die (minimaal) één keer per jaar hun kinderen proberen te verslaan op het voetbalveld. Heerlijk even ballen, lachen en samen alle ouders van het team en de kinderen. En als je dan toch als ouder de smaak te pakken hebt, dan is het natuurlijk mogelijk om komend seizoen zelf ook sportief het veld op te gaan. Misschien is “Walking Football” wel wat voor jou óf krijgen we door jouw aanmelding eindelijk weer een vrouwenteam? Alles is mogelijk! Zo ook 7-tegen-7 op een half veld. Uiteraard kan je ook gewoon leider, trainer of barkeeper worden. Zodat we samen kunnen genieten van nog meer voetbal.

Niet alleen ons eerst werd kampioen, zowel de JO15-2 als de JO15-1 wisten die titel te behalen. De meiden van de MO17 en de jongens van de JO17 presteerden goed en eindigden keurig in de middenmoot in de 1e klasse. De JO11, JO12 en JO13 teams hadden het afgelopen seizoen meer wisselend succes en kwamen uiteindelijk ook vaak in de middenmoot uit. Eigenlijk is dat voor het leren van voetbal ook het mooiste. Je leert het meeste door tegenstand te hebben en voor je overwinning te moeten strijden.

Met dit alles is er weer een einde gekomen aan een seizoen. Ook dit seizoen was weer bijzonder. Door corona kon er op zekere momenten nog veel niet, maar veel belangrijker is dat er veel wel kon. Dat gaan we wat mij betreft volhouden. Op naar nog meer mooi voetbal, sfeer en sportiviteit. Het kampioenschap van het eerste straalt af op onze hele club. Persoonlijk supertrots om dit als voorzitter mee te maken, maar we hebben dit als club gedaan.

Spelers, staf, leiders, trainers, barmedewerkers, schoonmaakploeg en alle andere vrijwilligers maken onze club – samen met al die supporters langs de lijn –  tot een plezier voor jong en oud.

Wij zijn Koudekerk!

Rik Winterink, voorzitter

Must Read