donderdag, februari 9, 2023
HomeZaterdagDerde klasseVoorbeschouwing derde klasse A, zondag 1 mei

Voorbeschouwing derde klasse A, zondag 1 mei

-

AVV Alphen-SVH

Afgelopen weekend boekte AVV Alphen een knappe overwinning op Taurus, terwijl SVH met 0-4 klop kreeg van Stompwijk’92. Voor de thuisploeg is er nog een gat van zeven punten om te overbruggen richting SVH, maar de Alphenaren hebben een wedstrijd minder gespeeld. De uitwedstrijd ging met de bizarre score van 4-8 naar AVV Alphen. Daar is men ervan overtuigd dat ook nu de punten zijn binnen te halen. Mocht dat lukken, dan komt de middenmoot in zicht voor de mannen van Rob de Lange. Bepaald geen tussendoortje dus voor AVV Alphen.

HWD-Sporting Leiden

Met de grootste moeite won de (gehavende) gedoodverfde kampioen Kethel Spaland van Sporting Leiden. Het vertoonde spel van de Leidenaren gaf alle reden voor optimisme voor de resultaten in de komende weken. Dat zal zeker zondag het geval zijn als de fusieclub naar Rotterdam afreist om de degens te kruisen met HWD. De thuisploeg heeft nog geen enkele wedstrijd in winst kunnen omzetten en speelde twee keer gelijk. De tegenstanders van HWD slaagden er maar liefst 89 keer in de Rotterdamse doelman te passeren. Sporting zou maar al te graag de tweede zege van het seizoen willen boeken. Zondag liggen er zeker mogelijkheden.

Overige wedstrijden: WIK-SEP, Stompwijk’92-DHL, Madestein-Taurus, Kethel Spaland-ODB, Voorschoten’97 is vrij.

Ruud Fraij
Ruud Fraij
Verslaggeving sinds 2012. Ex-docent. Humorist. Werkte ook voor ZZ Leiden, tegenwoordig breed inzetbaar, LAV is zijn passie geworden, ruud@leidenamateurvoetbal.nl. Af en toe een reisje, niets mis mee. Af en toe terrasje, ook prima!

Must Read