vrijdag, augustus 19, 2022
HomeZaterdagDerde klasseVoorschoten'97 (zo) rukt op naar derde plaats

Voorschoten’97 (zo) rukt op naar derde plaats

-

Derde klasse A (zondag)- Voorschoten’97 doet mee om de prijzen. Een kampioenschap is niet realistisch, maar de nacompetitie mag zeker een doel worden genoemd. Gisteren won de ploeg van Denis Luhulima met 1-2 in Den Haag van SVH. ODB, dat na een hectische wedstrijd verloor van Stompwijk’92 (4-3), werd op de ranglijst gepasseerd.

De trainer over de negende zege van het seizoen: ,,De eerste helft was heel matig van onze kant. We kwamen teveel in het duel en dat wilden zij. Het baltempo lag ook te laag. Na een onhandige verdedigende actie kregen zij een strafschop. In eerste instantie pakte Chris van der Mijn die bal, maar we gingen alsnog rusten met een 1-0 achterstand.”

Vervolgend: ,,Nu speelden we wel met veel meer druk vooruit en daar hadden hun drie verdedigers moeite mee. We hadden Glenn Mulder van achteruit naar de spitspositie gestuurd en uitgerekend hij maakte gelijk na een fraaie volley vanaf de zestienmeter. We kregen nog meer de overhand en een kwartier voor tijd werkte Timo van Aken de 1-2 binnen. Al met al een terechte zege omdat we na de pauze veel beter speelden. Daarbij lag het baltempo veel hoger en dan kan je als ploeg ook veel meer verrassen.”

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read