zondag, april 28, 2024
HomedistrictsbekerPittige week voor Warmunda: bekeravonturen over

Pittige week voor Warmunda: bekeravonturen over

-

Districtsbeker- Afgelopen dinsdag redde Warmunda het net niet in het kader van de Sportiff LAV Cup (1-2 verlies). Vier dagen later ging de ploeg van Barry van Rijn en Remco Breuer onderuit tegen Nieuwenhoorn (5-0). Warmunda kan zich nu volledig gaan focussen op de competitie.

Van Rijn: ,,Deze week bestond uit twee zware wedstrijden voor de beker, dinsdag voor de LAV Cup tegen EMM’21 en zaterdag voor de beker naar Nieuwenhoorn. We kregen van Nieuwenhoorn de ruimte om te voetballen en dat hebben we ook naar behoren gedaan. Waarbij het alleen jammer was dat het in de laatste fase, de eindpass, te slordig was.
We zijn niet op een hoop gespeeld alleen individuele klasse en de traptechniek van hun ’10’ beslisten uiteindelijk wel de wedstrijd. Natuurlijk was er wel sprake van niveauverschil maar een dapper Warmunda maakte er een leuke wedstrijd van tegen een ploeg uit de vierde divisie. Helaas liggen we nu uit beide bekertoernooien maar we houden er wel een goed gevoel aan over. Gisteren met de bus er naar toe (Hellevoetsluis, red.) was ook gewoon gezellig met het team.”

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read