woensdag, mei 1, 2024
HomeSportiff LAV Cup 23-24Poule 16Hazerswoudse Boys foutloos in poule Sportiff LAV Cup

Hazerswoudse Boys foutloos in poule Sportiff LAV Cup

-

Hazerswoudse Boys werd gisteravond de zevende ploeg die zich zonder puntenverlies plaatste voor de tussenronde van de Sportiff LAV Cup. De vijfdeklasser versloeg op eigen bodem FC Oegstgeest met 3-2. De vierdeklasser had zich evenwel ook al geplaatst. Voor NSV’46 zat het toernooi er al op in deze poule.

Robert Swart namens de Boys: ,,Een leuke en sportieve pot met over en weer veel jonge spelers binnen de lijnen. Mijn ploeg was bovenliggend in de eerste fase, maar geleidelijk aan kwam er meer balans voor de rust. Na de pauze zette FCO iets meer druk en kregen we het lastiger. In de slotminuut maakten zij nog gelijk, maar kort daarna in de extra tijd kregen we het toch nog voor elkaar om de winst te pakken. Een prettige avond en we kijken uit naar de volgende ronde waarin we het opnemen tegen Warmunda.”

Andy van der Meulen namens FC Oegstgeest: ,,We speelden met zes jongens uit de Onder19. Zo konden ze ook aan dit niveau ruiken. Voor de pauze was het rommelig van onze kant, maar na de pauze ging het zeker beter ondanks het slechte weer. We scoorden twee keer uit een dood spelmoment. Al met al een hele vriendschappelijke pot waarin we vanaf de bak nuttige dingen hebben kunnen zien.”

Voor Hazerswoudse Boys scoorden Milan van Vliet, Sylvester Blonk en Loe Patzig maakte het winnende doelpunt. Een eigen doelpunt van Hazerswoudse Boys en een treffer van Wouter Jansen stonden daar tegenover.

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read