woensdag, mei 1, 2024
HomeSportiff LAV Cup 23-24Poule 7Koudekerk legt SJZ na rust over de knie

Koudekerk legt SJZ na rust over de knie

-

In poule 7 van de Sportiff LAV Cup won Koudekerk gisteravond met 5-1 van SJZ. Eerder won SJZ van Jong Nieuwkoop en die formatie was te sterk voor Koudekerk. De ploeg uit Zoeterwoude werd op doelsaldo uitgeschakeld. Beide ploegen traden aan met veel jong bloed en zij vermaakten het publiek met fris en frivool voetbal.

Dennis Bos nam de honneurs waar bij Koudekerk. Ronald Rosdorff de woordvoerder na afloop namens Koudekerk: ,,In de eerste helft waren de ploegen tamelijk in evenwicht en kreeg SJZ zeker in de eerste fase prima kansen, maar Lars Goudkuil hield de ploeg overeind. Gelukkig maakten we op slag van rust pal na de 0-1 gelijk en zo gingen we optimistisch de rust in. In de tweede helft heb ik echt prima dingen gezien en konden zij het niet meer belopen. SJZ was tammer en ik had na de eerste helft eigenlijk niet verwacht dat we nog met grote cijfers zouden gaan winnen. Al met al een nuttige avond waarbij het onder meer ook leuk was dat Thijs Goudkuil na vier jaar afwezigheid weer zijn opwachting maakte. Een prima avond met positieve elementen.”

René de Haas, die Kevin Bos verving, met zijn mening: ,,Het zag er voor de pauze goed uit en de vele jonge jongens deden het prima onder leiding van de meer gelouterde spelers ui 1. Na de pauze werd het niveau-en krachtsverschil te groot. Fysiek gezien was Koudekerk ook sterker en we liepen vooral achter de feiten aan. Toch heb ik veel goeds gezien en dat zijn de winstpunten van zo’n avond. We zien dit als een leermoment.”

Doelpuntenmakers: Bons (3), Klop, Van Remundt (Koudekerk), Van Kampen (SJZ).

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read