donderdag, mei 2, 2024
HomeSportiff LAV Cup 23-24Poule 7Koudekerk onderuit bij Jong Nieuwkoop (Sportiff LAV Cup)

Koudekerk onderuit bij Jong Nieuwkoop (Sportiff LAV Cup)

-

Nieuweling Jong Nieuwkoop is uitstekend begonnen aan de Sportiff LAV Cup. Het team van Arthur Khalimkhoev was in poule 7 op eigen veld Koudekerk met 3-0 de baas. SJZ is de andere ploeg in deze poule. Namens de thuisploeg namen Melvin van den Hooren, Maurice van Breugem en Richard Voorend de treffers voor hun rekening.

De winnende coach: ,,Een comfortabele overwinning waar we er nog wel meer uit hadden kunnen slepen. Koudekerk speelde zeker niet met louter spelers van 1 en zij vonden geen oplossingen voor ons spel. Dat was vooral ook onze eigen verdienste. We wonnen vaak de tweede bal en we waren beter in balbezit en zonder bal. Een lekkere overwinning en fijn om het toernooi zo te starten.”

Dennis Bos zat op de bank bij de withemden en was kort en krachtig in zijn bevinding. ,,We speelden met veel jongelingen dus het was meer Jong Koudekerk omdat dit zo uitkwam.  Nieuwkoop was vooral gretig (er) en won verdiend. Ik kan er niet meer van maken. We hebben nog een duel om ons alsnog te plaatsen.”

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read