maandag, februari 26, 2024
HomeSponsoringBusinessclubavond LAV naar de hoofdstad weer 'geslaagde bijeenkomst'

Businessclubavond LAV naar de hoofdstad weer ‘geslaagde bijeenkomst’

-

Afgelopen vrijdagavond organiseerde LeidenAmateurVoetbal weer een businessclubavond voor onze partners. Het is een utopie om er vanuit te gaan dat iedereen van dit bonte gezelschap altijd aanwezig kan zijn, maar gelukkig meldde een deel van onze partners zich weer aan. En zij kregen hier geen spijt van.

Om even over 16 uur vertrok het gezelschap vanaf de Sligro in Leiden aan de Rooseveltstraat per bus van Brouwer Tours (beide ook gerespecteerde partners van LAV) richting Amsterdam. Daar stond de Heineken Experience als eerst op het programma. Daar was het een drukte van belang en na een rondleiding eindigde onze groep in het gezellige keldercafé om daar de nodige pintjes te pakken. Vervolgens ging het gezelschap wandelend naar de even verderop gelegen Brouwerij De Engel aan de Albert Cuypstraat. Uren later en met de buik voller werd de terugtocht ingezet richting Leiden. Een deel vond het nog niet welletjes en sloot op beregezellige wijze af bij The Duke of Oz, ook al partner van LAV. Voor de fun werd er ook nog een bierquizje georganiseerd en daarbij kwam Robert Beij (BWorkz) er als de grootste kenner uit.

Al met al weer een gezellige en ontspannen avond die de partners weer verder met elkaar verbond. En ook al niet onprettig voor LAV; met Timmer & Bouwbedrijf R. Devilee kwam er een Businessclubpartner bij en tevens vonden we met Cor Beij, Jan Schouten Etos Parfurmerie, Rondvaart Leiden (Marcel Kolder) en Vakgarage Leithon (Michael Zijlstra) vier subsponsoren voor de ‘Limes aan den Rijn LAV podcast’.

Op naar meer leuke en gezellige uitjes met mogelijkheden om te netwerken en om plezier te beleven om alle ellende die er gaande is even te parkeren. Mocht u interesse hebben om aan te sluiten dan graag even mailen naar redactie@leidenamateurvoetbal.nl. We nemen dan spoedig contact met u op.

Tenslotte maar zeker niet onbelangrijk: GROTE DANK AAN DE SLIGRO (Arno de Jong en Robbert van den Herik), HEINEKEN EN BROUWER TOURS (mede aan chauffeur Kevin van Velzen) OM DIT MEDE MOGELIJK TE MAKEN! En natuurlijk nog eens een woord van dank aan alle aanwezigen. En voor de thuisblijvers/ partners met andere verplichtingen: hopelijk zijn jullie er de volgende keer weer bij!

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

1 REACTIE

  1. Ziet er zoals gewoonlijk weer gezellig uit. Jammer dat ik helaas andere verplichtingen had deze avond. Maar een volgende keer hoop ik erbij te zijn.

    Groetjes,
    Dick Barnhoorn.

Reacties zijn gesloten.

Must Read