maandag, februari 26, 2024
HomeSponsoringBusinessclub en SponsoringDrie nieuwe businessclubpartners voor LeidenAmateurVoetbal

Drie nieuwe businessclubpartners voor LeidenAmateurVoetbal

-

Onze redactie is blij en trots. In de voorbije twee weken hebben zich drie nieuwe businessclubpartners aangemeld zodat wij onze werkzaamheden kunnen voortzetten en professionaliseren. In de komende tijd uiteraard een uitgebreide introductie van deze bedrijven. Voor nu alvast de ‘namen en rugnummers’ van deze kanjers.

C.P. van Dijk Holding b.v. te Rijnsburg heeft zich aangemeld voor het huidige seizoen en de komende twee seizoenen. Het gaat hierbij om Bamboo Sustainable World, zie alvast een kort filmpje hieronder. Chris van Dijk: ,,Eerder was ik met een ander bedrijf al sponsor. Ik volg vooral FC Rijnvogels nadrukkelijk en daar doet LAV heel veel voor. Dus waarom zou ik niet weer steunen? LAV biedt een geweldig podium voor de hele voetbalregio.”

Cross Connect BV, Cees van der Plas en Ed van Betlehem te Alphen aan den Rijn. Dit duo gaat een verbintenis aan van 1 december 2023 tot 1 december 2024 en daarna evalueren we onderling over een mogelijke verlenging. Zie alvast: http://www.crossconnect.nl/

Cees: ,,We kwamen in contact met medewerker Dick Rozenboom en hij vertelde over de werkzaamheden van LAV. We werden daar enthousiast van en na een gesprek met Hennie Kanbier hebben we besloten om de knoop door te hakken. Wij juichen initiatieven toe waarbij mensen hun nek uit steken.”

Timmer & Touwbedrijf R. Devilee te Leiden (voorlopig voor anderhalf seizoen). Ronald stelt zich alvast even kort voor. ,,Ik ben een in Leiden geboren 53-jarige en met mijn lieve vrouw hebben we twee lieve dochters. Al veertig jaar ben ik lid van DoCoS en ik bal nog mee bij de 45 plussers. Sinds twee maanden ben ik voorzitter van korfbalvereniging KZ Danaïden. Laatst ben ik op uitnodiging mee geweest naar een BC-avond van LAV. Beregezellig, veel contacten opgedaan en veel gelachen. Lijkt me dus leuk om bij deze club aan te schuiven.”

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read