vrijdag, februari 23, 2024
HomeSponsoringMetselbedrijf Zwaan verlengt contract met LeidenAmateurVoetbal

Metselbedrijf Zwaan verlengt contract met LeidenAmateurVoetbal

-

Op 4 juni 2021 meldde onze redactie met trots dat Metselbedrijf Zwaan zich voor drie jaar verbond als hoofdsponsor bij LeidenAmateurVoetbal. Dit is dus het derde seizoen, maar in het voorbije weekend kreeg onze redactie jet meer dan heugelijke nieuws dat de verbintenis wordt verlengd naar vijf jaar. Dus ook in de seizoenen 24-25 en 25-26 blijft dit gerenommeerde bedrijf ons steunen en daar zijn we enorm dankbaar voor. Met behulp van sponsoren kunnen wij ons werk ook de komende jaren voortzetten en ons team wil niets lliever. Voor wie Metselbedrijf Zwaan (nog) niet kent hierbij meer informatie over deze gulle sponsor van LAV!

Metselbedrijf Zwaan is werkzaam in de woningbouw, utiliteitsbouw en bruggenbouw en is de specialist voor al het metsel-, voeg- en steigerwerk. Tevens beschikt Metselbedrijf Zwaan over een goed onderhouden machinepark met roterende verreikers van 21 en 16 meter. Het management en alle voorlieden hebben met succes de cursus Lean Bewustwording afgerond. Hierdoor is creatief denken in onze hele organisatie een vast onderdeel van onze werkwijze waarbij de klant en eindgebruiker altijd centraal staan. Het resultaat is een kortere bouwtijd en minder bouwfouten.

Continue zorgen wij, dat de kennis en vaardigheden van onze mensen up-to-date blijven door deel te nemen aan cursussen en opleidingen. Denk bijvoorbeeld aan de introductie van het Lean denken binnen Metselbedrijf Zwaan en het werken met de nieuwste materialen. Ook zorgen wij dat onze mensen van de laatste wettelijke Arbo regelgeving op de hoogte zijn. Alleen zo kunnen wij voldoen aan de hoge eisen van de Kwaliteitsregeling Bouw & Infra en de wensen van de klant, de eindgebruiker. Werkzaamheden die Metselbedrijf Zwaan aanneemt en uitvoert zijn: – Metselwerk – Woningbouw laag en hoog – Utiliteitsbouw – Bruggenbouw – Natuursteen – Gevellijmwerk: gevelsteen, betonsteen, natuursteen – Kalkzandsteen lijmwerk handzaam – Kalkzandsteen elementen – Steigerwerk: traditioneel en systeem – Voegwerk: traditioneel platvol, verdiept, knipwerk – Doorstrijken, pointmasterwerk

Website : https://metselbedrijfzwaan.nl

Bedrijfsgrootte: 11-50 medewerkers

Type: Particuliere onderneming

Opgericht: 1979

Specialismen: metselwerk, woningbouw, utiliteitsbouw, natuursteen, kalkzandsteen, steigerwerk en voegwerk

Financieel Directeur Bert de Ridder: ,,Na enkele goede en constructieve gesprekken hebben wij besloten LeidenAmateurVoetbal te blijven steunen voor na dit lopende seizoen nog twee seizoenen. Het initiatief dat in 2010 gestart is, heeft ondertussen veel opgeleverd. Het is een bekend en gewaardeerd medium geworden in deze regio. Een uitstekende ontwikkeling voor de voetballerij in Leiden en daarbuiten. De regionale clubs hebben zo een podium die ze verdienen en het zorgt ook voor binding tussen de clubs. Die rol heeft het team van LAV op zich genomen en dat waarderen we zeer met ons bedrijf. Ik heb begrepen dat er ook weer fraaie plannen klaar liggen voor het komende seizoen, zowel voor clubs als voor zakelijke partners. Daarbij helpen we LAV graag. In elk geval straks dus voor totaal vijf jaar.”

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read