zaterdag, april 20, 2024
HomeSponsoringSponsor van de maandLAV-sponsor(en) van de maand mei: Van der Pluijm Administraties en Persoonlijk

LAV-sponsor(en) van de maand mei: Van der Pluijm Administraties en Persoonlijk

-

LAV-sponsor(en) van de maand mei: Van der Pluijm Administraties en Persoonlijk

Net zoals alle andere media (kranten, tijdschriften), moet ook LeidenAmateurVoetbal (LAV) kosten maken om haar artikelen te kunnen plaatsen. Omdat LAV vindt dat iedereen eenvoudig toegang moet kunnen krijgen tot alle LAV-artikelen, biedt LAV de voetbalcontents gratis aan. LAV is daarom afhankelijk van de bijdragen van sponsoren om ook in de toekomst voort te kunnen bestaan. LAV is blij met hun steun en vindt dat deze sponsoren middels de rubriek ‘LAV-sponsor van de maand ’ een lekje in de spotlights verdienen. Deze keer ging LAV in Lisse op bezoek bij Van der Pluijm Administraties en Persoonlijk en sprak daar met Mario van der Pluijm en Leonie van der Helm.

Mario en Leonie, we beginnen het gesprek natuurlijk met voetbal. Kunnen jullie wat vertellen over je eigen voetbalverleden en jullie betrokkenheid met het amateurvoetbal in de regio ?

 Mario:,, Ik heb jarenlang gekeept, in de zaal en op het veld. In de zaal heb ik op eredivisieniveau gekeept bij SC Noordzee, FC Westland, Bax Zeefdruk en later bij Lugdunum op een wat lager niveau. Op het veld ben ik als 6-jarig jongetje begonnen bij LFC, daar speelde mijn hele familie. Daarna ben ik naar Roodenburg gegaan en vervolgens heb ik ook gespeeld bij ADO, Quick Boys, UVS en Lugdunum. Ik ben uiteindelijk geëindigd bij FC Rijnland en heb daar een super leuke tijd gehad. Het was daar elke week één groot feest en denk nog steeds met veel plezier aan die periode terug. Daarna ben ik gestopt en werd het tijd voor andere dingen. Die kleine van ons was net geboren en ook met werk kreeg ik het steeds drukker. Nee, in een lager team keepen is niets voor mij, daar ben ik toch te fanatiek voor’’, aldus Mario.

Leonie: ,,Ik ben opgegroeid in Leidschendam en heb zelf niet gevoetbald. Mijn vader is jarenlang leider geweest bij RKAVV en kwam daar regelmatig, dus het voetbalwereldje is voor mij  beslist niet onbekend. Later ging ik vaak mee met Mario mee, wanneer hij zelf moest spelen. Zaalvoetbal, veldvoetbal, ik hem inmiddels heel wat voetbalwedstrijdjes gezien’’, zo vertelt Leonie.

Even naar jullie bedrijven, Van der Pluim Adminstraties en Persoonlijk, hoe is dat ontstaan?

Mario: ,,Ik heb jarenlang in allerlei boekhoudkundige functies in loondienst gewerkt, maar wilde graag voor mezelf beginnen. Ik ben in februari 2022 begonnen met Van der Pluijm administraties. Ik heb inmiddels veel klanten, die ook uit het voetbalwereldje afkomstig zijn. Veel jongens die in de bouw  werken en waar ik ook nog mee gevoetbald heb. Er zijn inderdaad nog steeds klanten die met schoenendozen vol met bonnetjes komen, maar gelukkig gaat het meeste tegenwoordig digitaal. Dat is voor sommigen even wennen, maar uiteindelijk is dat voor iedereen het makkelijkst. Niet iedereen is even handig met computers, dus als het nodig is, dan begeleid ik ze daarbij’’ ,aldus Mario.

Van der Pluijm administraties

Van der Pluijm administraties is een administratiekantoor in de regio Leiden. Wij zijn een kleinschalig kantoor en leveren diensten op administratief gebied aan diverse klanten naar zijn of haar wensen. Met diverse klanten bedoelen we zowel kleine startende ondernemers als bestaande organisaties. Wij leveren werk op maat. Dat betekent dat iedere klant uniek is. Ben jij een startende ZZP’er en weet jij niet waar jij met jouw onderneming moet beginnen op het gebied van administratie? Dan nemen wij jou mee aan de hand. Ben je een bestaande organisatie en is jouw administratie een grote puinhoop? Geen paniek! Ook dat kunnen wij regelen voor jou.

Hoe ga jij als ondernemer te werk? Ben jij iemand die graag zelf de touwtjes in handen heeft en ben jij alleen nieuwsgierig naar jouw jaarrekening en moet de inkomstenbelasting gedaan worden? Prima. Dat is een mogelijkheid. Maar ben jij naast jouw drukke bestaan als ondernemer liever van het leven aan het genieten en heb jij absoluut geen zin in de rompslomp van jouw administratie? Dan zorgen wij dat je op dat gebied volledig  wordt ontzorgd. Kortom; wat past bij jou en waar kunnen wij jou bij helpen. Interesse is een kop koffie om de mogelijkheden te bespreken?

www.vanderpluijmadministraties.nl

Leonie: ,,Ik ben jarenlang marketing manager geweest, maar wilde op een gegeven moment iets anders. Mario en ik speelden al langer met de gedachte om ook zakelijk partners te worden, omdat we ook op dat gebied elkaar goed aanvullen. Mario heeft een administratieve achtergrond, terwijl ik meer commercieel gericht ben. Tijdens de coronatijd kwam het bemiddelen voor zorginstellingen op ons/mijn pad en sindsdien heb ik mij daar volledig op gestort. Uiteindelijk heeft dat geleid tot het starten van Persoonlijk, een bemiddelingsbureau  voor met name zzp’ers in de zorg. We hebben momenteel een aardige poule met zzp’ers in ons bestand en we mogen inmiddels ook een aantal grote zorginstellingen in Leiden en de Duin- en Bollenstreek tot onze klantenkring rekenen. We zijn heel zuinig op onze opdrachtgevers en onze zzp’ers. We proberen ons te onderscheiden door hen veel aandacht te geven. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en we merken dat dit gewaardeerd wordt. Het opzetten van een eigen bedrijf kost, zeker in het begin, heel veel tijd en energie, maar we zijn blij dat we deze stappen hebben gezet’’, zo besluiten Mario en Leonie in koor.

Persoonlijk

Persoonlijk is het bemiddelingsbureau in de regio Duin- en Bollenstreek, Leiden, Leiderdorp, Voorschoten en Hoofddorp, waarbij het persoonlijke contact centraal staat. Wij hebben contact in diverse branches. Doordat wij zowel met de werkgever als met de werknemer nauw betrokken zijn, zijn wij ervan overtuigd de juiste match te kunnen maken voor beide partijen.

Naast werving en selectie zorgen wij ook voor ZZP-bemiddeling. Wij bemiddelen in vaste en tijdelijke banen; fulltime en parttime volgens de voorgeschreven wet- en regelgeving. Ook voor vakantiewerk kun je bij ons aankloppen. Doordat wij regelmatig contact met kandidaten hebben, kunnen wij zorgdragen voor de juiste loopbaan in jouw carrière. Continu contact onderhouden wanneer zowel een kandidaat als opdrachtgever hiervoor openstaat. Hierdoor kunnen we goed polsen of wij de juiste match gemaakt hebben.

Leeftijd maakt bij ons niet uit! De branche waarin jij interesse hebt, gaan wij ons in verdiepen. Op deze manier zijn wij ervan overtuigd iedereen te kunnen helpen aan de juiste baan of medewerker.

Contactinformatie

Ook interesse om businessclubpartner te worden bij Leidenamateurvoetbal.nl en te horen wat de mogelijkheden zijn? Laat een berichtje achter op redactie@leidenamateurvoetbal.nl en wij nemen contact met u op!

Must Read