zondag, mei 12, 2024
HomeTweede klasseKagiaGrote groep spelers Kagia geeft al zijn ja-woord!

Grote groep spelers Kagia geeft al zijn ja-woord!

-

De voetbaltechnische commissie van V.V. Kagia is erg blij dat veel spelers van het eerste elftal al hebben toegezegd om ook komend seizoen voor de club te spelen. Zo krijgt de selectie, die getraind gaat worden door Koen van der Vlugt, steeds meer vorm.

Dat het grootste gedeelte van de selectie al heeft aangegeven door te willen gaan, stemt de club enorm tevreden. Zo hebben Aron Wijsman, Glenn Lobbezoo, Gijs de Graaf, Melvin van der Meer, Tijs van der Schinkel, Rens Lamboo, Rick Verdegaal, Micha Schoone, Jelle Modderman, Michael de Bruijn, Kevin Robelus, Roy Hogewoning, Tygo Mesman, Jasper Koot, Rowan Hoeke en Nick Diels al hun ja-woord gegeven.

Met een aantal spelers moeten er nog gesprekken volgen. De VTC-selectie gaat op korte termijn nog met deze jongens om de tafel in de hoop ze ook voor het seizoen 2023/2024 te behouden.

Twee nieuwe aanwinsten

Daarnaast is de club ook blij te kunnen melden dat er twee nieuwe spelers de selectie komen versterken. Milan van Duijn komt over van FC Lisse O23. Milan woont al zijn hele leven in Lisserbroek en is 21 jaar. Ook aanvaller Stefan Immerzeel speelt komend seizoen in Lisserbroek. Stefan is 29 jaar en maakt de overstap van VVSB.

TC Kagia

Must Read