donderdag, juni 13, 2024
HomeTweede klasseRCLTwee nieuwe RCL'ers stellen zich voor (plus update)

Twee nieuwe RCL’ers stellen zich voor (plus update)

-

De selectie van RCL voor komend seizoen staat al grotendeels vast en daar heeft onze redactie ruimschoots over gecommuniceerd. Nu nog de beurt aan twee spelers die ook gaan spelen voor de club uit Leiderdorp. Met dank aan RCL stellen zij zich even voor.

,,Ik ben Sem Pelmelay, ik ben 27 jaar oud en ik kom uit Leiden. Ik ben freelancer en doe klussen als cameraman/editor. Ik ben een middenvelder en ik kan eigenlijk uit de voeten op 6, 8 of 10. Ik heb een lange periode bij Voorschoten97 gevoetbald en dit jaar speelde ik bij DoCoS, waar ik ook ooit begonnen ben. Ik heb hier een onwijs gezellig jaar gehad, maar ik heb toch gekozen voor een nieuwe uitdaging. Ik heb erg veel zin in het volgende seizoen, met een leuke groep en staf!”

Blijven: Rodney Beij, Jayden Daleman, Glenn Sloos, Robin Brasker, Pascal Brasker, Jesse Brouwer, Benjamin de Groot, Jake van Heusden, Jarne Kanbier, Thomas Klerk, Mitchell de Kroon, Michiel de la Mar, Jesper van Overloop, Nick van der Reijden, Booij de Ridder, Stijn Roos, Thijs Roos, Sjors Schouten, Tommy Sinteur, Roy Weenink, Wouter Planje, Brian Bor, Mark van der Tak, Mark van der Velden, Joshua Janssen, Tjark Langezaal, Sem de Roo.

Nieuw: Milan Flippo (DoCoS), Ilias Assabban (Blauw Zwart), Sem Pelmelay (DoCoS), Jelmer Vijlbrief (VVSB), Sven Verlaan (UVS), Lars Verlaan (UVS), Sven van Overloop (UVS).

Vertrekt/stopt: Joe van Heusden (ARC), Max de Graaf, Max van Gent, Jeffrey Gordijn, Stefan Bons, Lars Verdel, Rick de Groot, Ali Barokzay.

 

,,Ik ben Sven van Overloop, 19 jaar en hoop dit jaar m’n VWO-diploma te behalen. Al mijn hele leven woon ik in Leiderdorp op steenworp afstand van de Bloemerd. Op mijn 4e ben ik lid geworden bij RCL en heb ik onder andere in de F1 en E1 gespeeld. Vervolgens heb ik de overstap gemaakt naar UVS. In Leiden heb ik alle jeugdselectieteams doorlopen en op divisie-niveau gespeeld. Momenteel ben ik actief in de JO19-1. Bij UVS heb ik een ontzettend leuke tijd gehad en veel geleerd van de verschillende trainers. In al die jaren heb ik vrijwel altijd in de spits gespeeld. Mensen typeren mij als een balvaste spits, goed in de combinatie die regelmatig z’n goals meepikt. Na positieve gesprekken met Hein van Heek heb ik besloten terug te keren naar m’n ouwe cluppie RCL. De overstap van O19 naar de senioren zal ongetwijfeld pittig zijn, maar heb er alle vertrouwen in dat ik me snel kan aanpassen. Mijn broer Jesper speelt inmiddels al 3 seizoenen in RCL 1 en hoop dat ik dezelfde stappen kan maken. Ik kijk nu al uit naar het nieuwe seizoen bij RCL.”

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read