maandag, december 11, 2023
HomeTweede klasseEMM'21Tweede klasse C: ontmoeting EMM'21 en Foreholte op speeldag 1

Tweede klasse C: ontmoeting EMM’21 en Foreholte op speeldag 1

-

In de tweede klasse C komen zes vertegenwoordigers uit gerelateerd aan onze regio. Bij aanvang van de competitie staan twee daarvan direct tegenover elkaar. EMM’21 is dan namelijk gastheer van Foreholte. Bij de eerste balomwentelingen gaat UVS op bezoek bij FC Oudewater, RCL reist af naar Nieuwkoop, Kagia begint in Den Haag bij VUC en Alphia krijgt SVC’08 op de thee.

Op speeldag 2 ontmoet Kagia thuis CSW, RCL treft in de Bloemerd EMM’21, Foreholte ziet Olympia komen en Alphia komt naar de Kikkerpolder voor een duel tegen UVS. Weer een week later is Alphia de ontvanger van DONK, gaat Foreholte naar Oudewater, speelt RCL in Gouda tegen Olympia en gaat Kagia voor een tweede uitbeurt naar Nieuwkoop. Emm’21 speelt dan thuis tegen HVV en UVS ontmoet SVC’08.

Voor wat betreft de eerste speelhelft en de andere derby’s: Kagia- EMM’21 en Foreholte- Alphia (4), Alphia-RCL en UVS-Foreholte (5), RCL-UVS (6), Alphia- Kagia (7), Kagia-UVS en RCL- Foreholte (8), Kagia- Foreholte (10), Alphia- EMM’21 en RCL-Kagia (11) en EMM’21 tegen UVS in de twaalfde speelronde.

Voor het complete overzicht met dank aan de KNVB en de collega’s van Voetbalrotterdam.nl zie: https://voetbalrotterdam.nl/speelschema/za2c.pdf

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read