vrijdag, april 26, 2024
HomeTAVVInterviews TAVVOude euvel en pech doen TAVV de das om

Oude euvel en pech doen TAVV de das om

-

Tweede klasse D (zaterdag) – Hekkensluiter TAVV was op bezoek bij het hooggeplaatste ESTO beslist niet de mindere ploeg, maar uiteindelijk vertrok de ploeg van Dennis Tijssen toch weer met lege handen huiswaarts. Ook in Bodegraven hadden de blauw-witten voldoende kansen om tot scoren te komen, maar, zoals vaker dit seizoen, toonden de bezoekers, in tegenstelling tot de effectieve gastheren, zich onnauwkeurig voor het vijandelijke doel. Tel daarbij dat een aantal arbitrale beslissingen wat ongelukkig voor de Ter Aarders uitpakten en de nederlaag, de elfde alweer dit seizoen, is verklaard: 2-0.

TAVV-verdediger Sebastiaan van der Voorn blikte terug op de voor zijn ploeg teleurstellend verlopen voetbalmiddag: ,,ESTO kreeg in het begin van de wedstrijd een aantal goede mogelijkheden, maar daarna kregen wij de overhand. Halverwege de eerste helft brak onze spits Eric van der Hout door,  waarna twee ESTO-verdedigers hem ten koste van een overtreding moesten stoppen. Normaal gesproken is dat rood, maar de scheidsrechter besloot, na enige twijfel, het bij geel te houden. Dat zit dan niet mee, want met 11 tegen 10 wordt het toch een ander verhaal.”

,,Vlak na rust kregen Van der Hout en Doris Boddeke grote kansen op de 0-1, maar helaas gingen die ballen er niet in. Niet veel later scoort ESTO uit een tegenaanval wel en uiteindelijk wordt het via een knullige treffer ook nog 2-0. Het is een beetje ons verhaal van dit seizoen. We krijgen dotten van kansen en spelen verzorgd voetbal, maar het scoren van doelpunten wil dit jaar gewoon niet lukken. Verdedigend staat het wel goed bij ons. We hebben na 16 wedstrijden slechts 27 tegentreffers geïncasseerd. Dat is voor een ploeg die laatste staat echt niet veel, maar 13 doelpunten voor is voor ons doen gewoon te weinig. Ik hou me vast aan de gedachte dat het kwartje een keer onze kant op moet vallen, want anders wordt het gat met de concurrentie wel erg groot’’, aldus Van der Voorn tot besluit.

ESTO – TAVV 2-0 (0-0)  60.ESTO 1-0, 80. ESTO 1-0.

Basisopstelling TAVV: Pater, Valentijn, Van der Voorn, Vogel, Konings, Verwoerd, El Mariami, Bodekke, Van Wijk, Van der Hout, Van der Neut.

Must Read