zaterdag, mei 11, 2024
HomeDerde klasseASCSelectie ASC seizoen '23-'24 vrijwel rond

Selectie ASC seizoen ’23-’24 vrijwel rond

-

De A.S.C.-selectie voor volgend seizoen ziet er wederom prima uit. Wij zijn blij dat de onderstaande A.S.C.-ers ook volgend seizoen op Sportpark de Overveer te bewonderen zijn.

Blijvend: Joek Nieuwenhuis, Max van Wijk, Winne Meijer, Dylan Bakker, Jeroen van Bergen, Jelle de Bruin, Jelle Schouten, Diederik Bertels, Olaf Sijbesma, Alex Iliopolous, Ralph van Zandwijk, Thomas Schellingerhout, Timme van Rooyen, Sean Goebel, Sander Willems, Ward Buijze, Lars Valkx, Raymond van Heijningen, Thomas Bakx, Ruben van Aggelen, Ruben Dutrieux, Jerome Rousseau, Siard Kuipers, Joost van Aggelen, Hugo de Groot, Casper Wenzel, Teije Rutten, Jordy Quakernaat, Ruben Hofstee, Hugo van Wijck, Fenno van den Hoek, Arjan van Tilborg, Roderick Willemen, Kars Broekhof, Xander Duisters.

Jesse Jasperse heeft helaas aangeven weer terug te keren naar Meerburg volgend seizoen. Jeroen van Keeken en Ilker Kacar hangen hun kicksen na dit seizoen in de wilgen. Maar er zijn ook nieuwkomers. Tomas van der Vlugt stroomt door uit de A.S.C.-jeugdopleiding. Nieuwe aanwinsten zijn verder Max van der Boog en Victor Schipholt. Zij verwisselen het paars-geel van VVSB voor het rood-zwart van The Good Old.

 Kortom, een selectie waar we het volgende seizoen vol vertrouwen mee ingaan.

 TC selectie A.S.C.

Must Read