woensdag, mei 1, 2024
HomeZaterdagDerde klasseSamenwerking Koudekerk en Jarno Verweij komt ten einde

Samenwerking Koudekerk en Jarno Verweij komt ten einde

-

Na vier jaar komt er na dit seizoen een einde aan de samenwerking tussen hoofdtrainer Jarno Verweij en VV Koudekerk. Als kind van de club heeft Jarno de nodige stappen gezet, van jeugdtrainer naar lid van de technische commissie (TC), assistent-trainer en uiteindelijk hoofdtrainer. Dat heeft Jarno gevormd tot een zeer talentvolle en succesvolle trainer.

Jarno heeft de afgelopen seizoenen aangetoond over veel potentieel te beschikken. Niet alleen op het veld en tijdens de wedstrijden, maar ook in het — samen met de TC en met medewerking van het bestuur — creëren van een stevige en robuuste prestatiecultuur. Een zeer complementaire staf waarin gewerkt wordt met videobeelden, analyses en hartslagmeters. Dit om niets aan het toeval over te laten en mee te gaan in de nieuwste ontwikkelingen. Dat heeft zowel hem als de club en spelersgroep geen windeieren gelegd. Terugkeer naar de derde klasse met leuk, aantrekkelijk voetbal en herkenbare spelpatronen en spelprincipes. Dit zorgde ervoor dat Koudekerk kampioen werd van de vierde klasse met veel doelpunten voor. Deze doelpunten gaven uiteindelijk de doorslaggevend in de titelrace met Teylingen.

Staf
Daarnaast heeft Jarno ook een grote persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt bijvoorbeeld in het aansturen van een professionele staf. Een staf met veel kwaliteiten en die heeft Jarno mede helpen verder te ontplooien door open te staan voor input en ruimte te geven aan de aanwezige talenten binnen de staf.

Ambitie
Het is voor de TC geen verrassing dat de ambitieuze Verweij zijn vleugels wil uitslaan. Waar zijn plafond ligt weten we niet maar als TC realiseren we ons dat dit plafond nog lang niet bereikt is. We gaan nog veel van Jarno zien en horen. De TC is trots op het feit dat we de afgelopen jaren zo hebben kunnen samenwerken en daarmee als club een steen hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van de prestatiecultuur en persoonlijke ontwikkeling van spelers, maar ook aan de ontwikkeling van Jarno.

Zoals gezegd is Jarno, in de ogen van de TC, een zeer talentvolle trainer met veel potentieel maar niet onbelangrijk, Jarno is ook een heel fijn mens.

Wij wensen hem heel veel succes met de volgende stap, zullen hem altijd blijven volgen en de deur staat altijd open voor een goed gesprek.

TC VV Koudekerk

Must Read