vrijdag, april 26, 2024
HomeZaterdagDerde klasseTechnische staf Koudekerk rond na terugkomst van Dennis Bos

Technische staf Koudekerk rond na terugkomst van Dennis Bos

-

Dennis Bos keert komend seizoen terug naar Koudekerk. Hij wordt assistent-trainer bij het eerste en zal samen met de andere stafleden een belangrijke rol vertolken bij het Onder-23 traject. ‘Voor de club goed nieuws. Zowel de TC als de hoofdtrainer is zeer content met de terugkeer van Bos’, aldus Michiel Vergunst, voorzitter technische commissie.

Bos speelde jarenlang in het eerste, was daarna een aantal seizoenen trainer van het tweede elftal waarna hij de overstap maakte naar Kickers ’69. In Leimuiden heeft hij zowel het tweede als het eerste onder zijn hoede gehad. Bos gaat komend seizoen de opleiding UEFA B volgen. Bos: ‘Ik kijk erg uit naar aankomend seizoen bij Koudekerk, dat in het teken staat van mijn verdere ontwikkeling.’

Met de komst van Bos is de technische staf met Verweij (hoofdtrainer), Daniel Wildschut (Fysieke trainer en assistent-trainer), Mitchell Rosdorff (Trainer 2e en Video-analist), Rob Platteel (keeperstrainer) en Tony van Ooi (keeperstrainer) rond. Ronald Rosdorff, lid technische commissie: “We prijzen ons gelukkig dat we een groot deel van de staf hebben kunnen behouden, ondanks de aanhoudende belangstelling voor diverse stafleden. Geeft aan dat we goed bezig zijn bij Koudekerk. Verschaft ons ook de ruimte om de komende 1,5 jaar knetterhard te werken aan het verder ontwikkelen van zowel spelers als stafleden. Daarmee leggen we een basis voor de toekomst.”

TC Koudekerk

Must Read