zondag, april 28, 2024
HomeZaterdagVierde klasseDit keer ondermaats Woubrugge blijft zoeken naar resultaat

Dit keer ondermaats Woubrugge blijft zoeken naar resultaat

-

Vierde klasse A (zaterdag) – Woubrugge startte het seizoen met een mooie overwinning bij buurman MMO, maar daarna was er niet veel meer te vieren voor de formatie van Joey Rietbroek. De volgende zes wedstrijden op rij werden verloren en ook in wedstrijd nummer acht, thuis tegen Floreant, stapten de Bateweg-boys zonder resultaat van het veld (1-4).

Omdat het hoofdveld van Woubrugge te veel had geleden onder de hevige regenval van de laatste dagen, werd het duel tegen de Boskopers gespeeld op kunstgras. Woubrugge-speler Janz Schipper blikte kort na afloop terug op de voor zijn ploeg teleurstellend verlopen wedstrijd. Schipper: ,,Wij kregen al in de eerste minuut van de wedstrijd via Dennis Boer een hele grote kans op de openingstreffer, maar helaas ging die bal er niet in. Niet veel later kwam Floreant op voorsprong. Daarna ging het hard en bij rust stonden we al met 0-4 achter. Dan weet je dat de wedstrijd in principe gespeeld is, maar ik moet zeggen dat we in de tweede helft een stuk beter voor de dag kwamen.”

,,We hebben het in de rust wat anders neergezet en ook de ingebrachte spelers deden het prima. Floreant werd in de tweede helft nauwelijks meer gevaarlijk en wij konden zelf, via een treffer van Robbin van der Hulst, nog wat terug doen. Opnieuw een nederlaag dus, maar ik moet eerlijk zeggen dat Floreant de overwinning verdiende. Komende dinsdag spelen we voor de districtsbeker bij FC Zoetermeer, maar de competitie blijft natuurlijk het belangrijkste. We moeten voor de winterstop tegen Warmunda, Sporting Leiden en Stompwijk’92, dat zijn voor ons de wedstrijden waarin we de punten moeten gaan pakken. De sfeer is bij ons trouwens onverminderd goed, maar een driepunter zou inderdaad wel weer eens lekker zijn’’, zo besloot Schipper.

Woubrugge – Floreant 1-4 (0-4) 2. Floreant 0-1, 10. Floreant 0-2, 28. Floreant 0-3, 42.Floreant 0-4, 76. Van der Hulst 1-4.

Basisopstelling Woubrugge: De Kok, Schipper, De Groot, T. van Rijn, Hoogendoorn, Veltman, Van der Hulst, R. van Rijn, Boer, Angenent, Rolfes.