zondag, april 28, 2024
HomeZaterdagVierde klasseGelijkspelletje voor Voorschoten'97 (zo) plus fotoreportage

Gelijkspelletje voor Voorschoten’97 (zo) plus fotoreportage

-

Vierde klasse (zondag)- Op sportpark Adegeest deelden Voorschoten’97 en TOG, Tot Ons Genoegen uit Amsterdam de punten (1-1) en daardoor bleven de beide teams in de subtop staan. Eric van der Wijngaard was er namens LAV bij voor een fotoreportage.

De bevinding van trainer Denis Luhulima namens Voorschoten’97: ,,De eerste helft was weer sterk in onze formatie. TOG wist niet de juiste oplossing. Helaas konden we de kansen niet verzilveren. Tommie Friedhof (17) speelt in de JO19-1 en debuteerde vandaag en deed dat zeer verdienstelijk. Hij gaf in de 44’ een prachtige assist die Justin Aschman koelbloedig afrondde. Door blessures speelden we vijf minuten door in de eerste helft en via een grote misser van onze keeper Jeroen Vlak scoorde TOG de gelijkmaker. Na de rust konden we helaas niet meer overtuigen. Een terechte uitslag in een sportieve en leuke wedstrijd.”

Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl