woensdag, juni 12, 2024
HomeSportiff LAV Cup 23-24Huurmaat Leiden (plus Riool.nl) nieuwe hoofdsponsor LAV Cup

Huurmaat Leiden (plus Riool.nl) nieuwe hoofdsponsor LAV Cup

-

Na drie seizoenen komt er een einde aan de support van Sportiff als hoofdsponsorschap van de LAV Cup. Eigenlijk is de samenwerking al vijf seizoenen gaande, maar door Corona kwam er een stevige kink in de kabel en kon er niet worden gevoetbald. Sportiff is in al die jaren een betrouwbare partner gebleken en mede door de steun kon LAV het toernooi meer cachet geven en laten groeien naar dit seizoen een deelnemersveld van 48 teams. Het goede nieuws is wel dat er geen einde komt aan het businessclubpartnerschap. Deze werd onlangs met drie jaar verlengd. Daar komt nog meer bij, maar daarover binnenkort meer via dit kanaal. Voor nu danken wij Sportiff voor de aangename samenwerking. Uiteraard moet het overheerlijke toetje voor dit seizoen nog wel komen met de finaledag van LAV met uiteraard als hoofdmoot de finale om de Sportiff LAV Cup tussen Graaf Willem II VAC en Valken’68.

In het verlengde van dit bericht kan onze redactie met trots melden dat Huurmaat Leiden (en tevens Riool.nl) gevonden is als opvolger voor het hoofdsponsorschap van de LAV Cup. Vooralsnog zijn er afspraken gemaakt voor 1 seizoen, maar beide partijen sluiten niet uit dat de samenwerking langer zal voortduren. Huurmaat Leiden/ Riool.nl waren al de hoofdsponsor van de Bledder Cup, ook voor 2024. Dit betreft zoals bekend het toernooi met niet meer bestaande voetbalclubs met hun helden van decennia terug. Tevens is deze opvolger van de toernooien businessclublid van LAV.

Hennie Kanbier namens LAV: ,,We zijn heel blij met het feit dat we ook komend seizoen een hoofdsponsor hebben voor het nog steeds groeiende toernooi. Sportiff is een fijne partner geweest en blijft gelukkig aan op andere wijzen. Dat stellen wij als organisatie zeer op prijs. Het laat zich raden dat we verguld zijn met Huurmaat/ Riool.nl. Ernst Barthen is als directeur een bekende in het Leidse en daarbuiten en hoewel hij niet per se voetbalminnend is, draagt hij wel een groot hart voor de stad Leiden en omgeving en hij ondersteunde ons al langer als sympathisant van onze organisatie omdat wij al zo lang onze nek uitsteken voor het Leidse regiovoetbal. Her toernooi is tot nu toe elk jaar gegroeid en we ontvangen overwegend lovende berichten van clubs en volgers over de organisatie en de opzet. Daarom is het mooi dat de toekomst in elk geval voor een jaar is gewaarborgd. Alle vertrouwen dat we straks ook over het komende seizoen kunnen heen kijken v.w.b. een verdere vooruitblik.”

 

Ernst Barthen: ,,Als Huurmaat & Riool.nl zagen wij het wel zitten om de samenwerking uit te breiden. We omarmden de samenwerking met LAV al via het Businessclubpartnerschap en de sponsoring van de Bledder Cup. Gezien de goede berichten die we mee kregen over het toernooi was dit een prima gelegenheid om het stokje over te nemen van een andere partij. Het geeft ons ook de kans om met clubs en andere sponsoren in contact te komen. We hebben samen met LAV plannen gesmeed om het toernooi nog beter weg te zetten. Het toernooi leeft gezien het record aantal deelnemers komend seizoen.”

Welkom bij HuurMaat – Uw betrouwbare partner voor professionele verhuur

Bent u op zoek naar hoogwerkers, steigers, gereedschappen of machines voor uw project? Zoek niet verder! HuurMaat is dé verhuurspecialist die u nodig heeft. Met ons uitgebreide assortiment en onze uitstekende service zijn we de ideale keuze voor zowel bedrijven als particulieren.

Breed assortiment materieel

Bij HuurMaat begrijpen we dat elk project uniek is. Daarom bieden we een breed assortiment aan materieel om aan al uw behoeften te voldoen. Van hoogwerkers tot
steigers, van gereedschappen tot machines – we hebben alles wat u nodig heeft om uw project tot een succes te maken. Ons materieel is van hoge kwaliteit, goed onderhouden en voldoet aan alle veiligheidsnormen.

Professionele service

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Ons team van ervaren medewerkers staat klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij het kiezen van het juiste materieel voor uw project. We zorgen voor een snelle en efficiënte levering op de door u gewenste locatie en bieden uitgebreide instructies voor het gebruik van het gehuurde materieel. Bovendien zijn we altijd bereikbaar voor vragen of technische ondersteuning.

Flexibele huuropties

We begrijpen dat flexibiliteit belangrijk is. Daarom bieden we bij HuurMaat flexibele huuropties aan. Of u nu materieel wilt huren voor een dag, een week of een langere periode, wij passen ons aan uw behoeften aan. Bovendien hanteren we concurrerende tarieven.

Betrouwbaar en duurzaam

Wij streven naar duurzaamheid en betrouwbaarheid. We zorgen voor regelmatig onderhoud van ons materieel om ervoor te zorgen dat het altijd in topconditie is. Bovendien investeren we in moderne en milieuvriendelijke apparatuur om zo bij te dragen aan een duurzamere toekomst. U kunt erop vertrouwen dat u bij HuurMaat gehuurde materieel van de hoogste kwaliteit krijgt.

Kies voor HuurMaat

Waarom zou u kiezen voor HuurMaat? Omdat we een professionele verhuur organisatie zijn die streeft naar uitstekende service, een breed assortiment materieel, flexibele huuropties en betrouwbaarheid. We zijn uw betrouwbare partner voor al uw verhuur behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen om uw project tot een succes te maken.

Zie ook: https://www.huurmaat.nl/

RIOOLRENOVATIE ZONDER HAK- & BREEKWERK? RIOOL.NL MAAKT HET MOGELIJK MET TECHNIEK VAN BINNEN!

De techniek om rioleringen van binnenuit te renoveren wordt door inmiddels dagelijks door deskundige medewerkers van Riool.nl uitgevoerd. Wat vaak begint met een verstopt riool, kan leiden tot een complete renovatie van het riool. In veel gevallen is het relinen van de riolering goed mogelijk. Dit betekent dat we de standleidingen en de aansluitingen van binnenuit renoveren. Zonder noemenswaardige overlast en in een fractie van de tijd. Vergeleken met het compleet vernieuwen van stand- en aansluitleidingen besparen we tot wel 50% van de kosten en 90% van de tijd!

We kunnen alle soorten van standleidingen en aansluitleidingen in gebouwen renoveren met onze techniek van binnen. Zowel gietijzeren standleidingen als asbesthoudende riolen en zelfs dunwandig Pvc-leidingen worden aan de binnenzijde voorzien van een nieuwe leiding. Afhankelijk van het soort leiding en de staat waarin deze zich bevindt, kunnen we onze spray-techniek toepassen of brengen we een kous aan in de riolering. Uiteraard kunnen we ook deel reparaties uitvoeren met de techniek van relinen.

Zie ook: https://riool.nl/

Note redactie: er zijn ook mogelijkheden om via Huurmaat/ Riool.nl en LAV subsponsor te worden van dit toernooi waarbij er tal van reclame-uitingen mogelijk zijn! Interesse en meer weten? Neem gerust contact op met redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read