donderdag, mei 30, 2024
HomeSponsoringSponsornieuwsBusinessclubavond LAV: zeer geslaagde wijnproeverij

Businessclubavond LAV: zeer geslaagde wijnproeverij

-

Afgelopen vrijdag kregen de businessclubpartners van LAV weer een mogelijkheid een ontspannen avond te beleven en dat werd het ook. Ruim dertig man/vrouw genoten van een wijnproeverij bij Henri Bloem op het Levendaal in Leiden (zie: https://www.henribloem.nl/henri-bloem-leiden). Ernst ten Haaf en Zoë Vergauwe zorgden ervoor dat een ieder het ruimschoots naar zijn/haar zin had met uitleg over uiteenlopende wijnen van over de wereld en heerlijke begeleidende hapjes. Een andere partner van LAV, te weten visspecialist Stevenshof Leiden (https://www.stevenshofvis.nl/), had voorts prachtige visschotels opgemaakt en zo was het geheel meer dan compleet op deze informele avond. Een quizje en gezellige gesprekken vulden de avond. Paul Lichtenbeld was in het eerste deel van de avond aanwezig om foto’s te maken en hiervan plaatsen wij een aanzienlijk deel.

Op 31 mei staat de volgende BC- avond gepland. Wil je dat jouw bedrijf zich ook aansluit en daardoor uitnodigingen ontvangt voor BC-avonden neem dan contact op met redactie@leidenamateurvoetbal.nl.

Voor de liefhebbers, en die zijn er, nog even de geschonken wijnen: Chapin & Landais Brut, Knab Weissburgunder, Villa Blanche Chardonnay, Conde Valdemar Crianza, Schola Sarmenti Nario en malaga Virgen PX.

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read